Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

 

Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care ne face să fim pragmatici, să simțim nevoia de a ne despărți dorințele de nevoi, dar și să facem investiții cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, el prezintă și o vulnerabilitate: întârzierea, rigiditatea sau reticența. Dar putem spune că avem nevoie de un asemenea aspect pentru recuperarea după sărbători și reluarea activităților obișnuite.

Mercur face din nou conjuncția cu Chiron în semnul Berbecului. Este momentul să ne iertăm pentru imperfecțiunile noastre. Mercur reprezintă mintea și vocea, iar Chiron are legătură cu respingerea, abandonul și durerea. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem și să ne găsim locul, nu să fim critici cu noi înșine.

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Mercur-Chiron este în semnul tău. Astăzi, stai departe de îngrijorări și de critică. Totodată, ferește-te de discuțiile cu oamenii care știi că nu te ascultă, nu te văd și cărora le pasă doar de ei.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele din semnul tău face un sextil cu Saturn. Astrele te sfătuiesc să fii mai răbdător decât de obicei, chiar dacă asta poate crea frustrări. Mâine vom avea o Lună Nouă în semnul tău, va fi motiv de sărbătoare.

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din punct de vedere teoretic, careul dintre Mercur și Chiron nu este neapărat cel mai plăcut. Astăzi, îți vei căuta locul. Nu te vei simți bine nici cu unii, nici cu alții. Cel mai important este să te accepți tu așa cum ești.

Rac/Ascendent în Rac

Toate aspectele din această perioadă la tine arată că trebuie să fii foarte sigur pe tine la locul de muncă. Atitudinea ta trebuie să fie una încrezătoare și puțin expansivă. Chiar dacă nu știi să faci ceva, tu du-te și spune că te pricepi, cu siguranță vei avea și rezultate.

O săptămână fabuloasă pentru Taur, Rac și Capricorn

Leu/Ascendent în Leu

Daniela Simulescu te sfătuiește să stai departe de a fi lupul moralist. Ferește-te și de oamenii care sunt în acest fel.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Îți vei dori să călătorești mai mult în următoarele zile. Banii pot deveni și o armă. Ai o relație dezechilibrată cu finanțele în această perioadă.

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel