Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în Taur, un eveniment foarte favorabil. 

Miercuri, 8 mai, avem Luna Nouă în Taur. Un eveniment destul de special! Deoarece, în momentul producerii lui, avem Soare, Lună, Venus, Jupiter, Uranus, toate în acest semn. Obiectivul principal al unei Luni Noi în Taur este acela de a ne găsi stabilitatea și siguranță. Pe toate planurile. Dar mai ales în zona emoțională. Este să ne găsim propriul ritm, să nu ne mai repezim. Dacă alegem să facem o schimbare, să o facem pas cu pas. Pentru că Venus, guvernatoarea Taurului, se află în același semn cu Jupiter, putem spune că trebuie să fim, în primul rând, generoși cu propria persoană. Cei care se vor putea bucura cu adevărat de acest eveniment sunt cei născuți în zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a doua, a banilor și a talentelor. Și cum primește destulă energie și forță de la Venus și Jupiter, poate îți faci, în sfârșit, curaj să te gândești la o nouă strategie financiară pe termen lung. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Motiv de bucurie, dar și de a căuta o schimbare. Poate chiar din punctul de vedere al înfățișării. Cum Venus, propria guvernatoare, se apropie de Jupiter, putem spune că orice noutate va fi de bun augur. 

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă activează casa a douăsprezecea. Astrele îți recomandă să te gândești la mintea ta ca la o grădină. Și să ai grijă cum o îngrijești în această perioadă. Să folosești cele mai bune gânduri. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în casa a unsprezecea. Viitorul apropiat sună bine dacă și tu ești dispus să îți schimbi atitudinea față de viață. Observă prima dată partea plină a paharului și vei primi, cu siguranță, mult sprijin de la cei dragi. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă are loc în casa a zecea. Cariera ta are nevoie de prospețime. Putem spune că și Venus și Jupiter te încurajează să avansezi, să fii mai încrezător, să cauți progresul. Și vei dori și mai multă popularitate sau succes. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă va fi în casa a noua. Crește dorul de ducă! Poți planifica unele călători sau, de ce nu, vei dori să înveți lucruri noi despre alte culturi. Astrele te încurajează să îți faci noi obiective, unele mult mai curajoase. 

Cele 12 case astrologice. Iată ce semnificație are fiecare în harta ta natală

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a opta. S-ar putea să îți dai seama că te simți mai singur într-o relație decât atunci când nu ai una. Folosește acest eveniment care va beneficia și de Venus, propria guvernatoare, pentru a face pace cu sufletul tău. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă va fi în casa a șaptea. Dacă ai așteptat momentul potrivit să iei o decizie pe plan profesional, acum este! Astrele îți oferă tot ce ai nevoie în acest sens. Față de alte momente, vei avea mai multă încredere în decizia ta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se va petrece în casa a șasea, unde este și Jupiter, guvernatorul propriu. Poate că este cazul să mai reduci viteza, să înveți să trăiești clipa și să te bucuri de tot ce se întâmplă în viața ta zi de zi. Vei dori un proiect care să îmbine utilul cu plăcutul. 

Află care sunt cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă are loc în casa a cincea, alături de Venus, Jupiter și Uranus. Ce trebuie să reții tu din această configurație astrală? Cea mai importantă persoană din viața ta ești tu! Și că iubirea nu trebuie să fie tot timpul cu suferință. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă din casa a patra este momentul perfect pentru a-ți accepta rădăcinile și tradițiile. Pentru a-ți da seama că ești bucățică din familia ta și că nu mai este cazul să îți respingi rudele. De asemenea, poți folos acest eveniment pentru a redecora locuința. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă de pe 8 mai poate fi soluția la mai multe probleme de-ale tale. Jupiter, guvernatorul tău, va fi implicat, ceea ce înseamnă că nu îți va mai fi frică să iei unele decizii și că vei găsi cele mai potrivite metode pentru a trece la fapte. 

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel