Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Supărări pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Astăzi, Venus din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un aspect tensionat cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Ne pregătim și de un sextil între Marte în Berbec și Pluto din Vărsător. Acțiunea se întâlnește cu puterea comunității. Vom fi încurajați să fim vizionari și să luptăm pentru cauze mărețe.

Iată care sunt previziunile Danielei Simulescu!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este în semnul tău. Venus din casa a 2-a face careu cu Pluto. La tine este un fel de frenezie pe care nu o poți controla în aceste zile. O să fii pus pe șotii permanent. Chiar dacă mai și cheltuiești, trebuie să te bucuri și tu de viață.

Taur/Ascendent în Taur

Nu vei vrea ca astăzi să îți spună ție cineva ce să faci. Totodată, îți vei dori atenția totală a tuturor. Dacă nu o primești, te superi precum un copil.

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi bună pentru tine. Te bucuri de prezența altor persoane, chiar și de a vecinilor. Este un soi de petrecere și pe cer, nu doar de 1 mai.

Rac/Ascendent în Rac

Tu ai intenții foarte bune, dar ceilalți nu vor fi de acord cu tine. Încearcă să îți dai seama ce forțezi în viețile celorlalți.

Horoscop internațional. Recomandări săptămânale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Leu/Ascendent în Leu

Nu sta pe acasă. Plimbă-te astăzi cât vezi cu ochii. Chiar și o plimbare în parc e bună. Întâlnește-te cu oamenii. Ai nevoie de multă mișcare. Dacă din anumite motive nu poți ieși, călătorește cu gândul. Privește un documentar.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Discuțiile despre cine este mai deștept și cine are dreptate vor face mai mult rău. Dacă reușești să stai departe de ele și să nu iei nimic personal, vei avea o zi mult mai bună.

Horoscop săptămânal. Astrele aduc oportunități pentru DOUĂ zodii. Alta are parte de stres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel