Horoscop internațional. Recomandări săptămânale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Canal Youtube @tarotastrology
Sursă foto: Canal Youtube @tarotastrology

Iată care sunt previziunile lui Gregory Scott, astrolog britanic, pentru această săptămână!

Ce ne așteaptă în săptămâna aceasta?

Pe 29 aprilie, Marte se află într-o conjuncție cu Neptun. Aduce spiritulitate, creativitate și ne dă ocazia să trăim pe altă lume. Cu toate acestea, va fi un haos total.

Tot în această zi, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. I se alătură lui Jupiter, care este în același semn. Vom avea parte de cheltuieli, exces alimentar, dar și de un simț estetic aparte. 

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec. Cu Marte în Berbec, există două situații: Marte poate fi agresiv, violent și curajos sau foarte laș. Pot apărea știri, evenimente și declarații menite să ne declanșeze. Din păcate, furia va fi câștigătoare.

Pe 1 mai, Venus din Taur face careu cu Pluto. Apar multe conflicte, tensiuni și lupte de putere.

Iată ce ne recomandă Gregory Scott!

Berbec /Ascendent în Berbec

Ideile tale strălucite în această săptămână se extind atât în sfera spiritualității, cât și în cea a finanțelor. Dacă te afli în căutarea unui sens mai profund, a unei înțelegeri spirituale superioare sau încerci să-ți găsești sensul vieții, vei vedea limpede soluția și cum să ajungi acolo. Este o săptămână excelentă pentru cei care doresc să afle mai mult sau să aibă o înțelegere mai mare a propriei lor spiritualități și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească finanțele.

Taur / Ascendent în Taur

În această săptămână, viața va capătă mult sens pentru tine și vei avea capacitatea de a-ți implementa ideile și de a acționa cu simplitate și succes. Așteaptă-te la mai multă energie în această săptămână și la descoperirea a ceea ce este important pentru tine în cel mai profund sens al cuvântului.

Horoscop internațional. Șanse uriașe pentru Rac, Leu și Fecioară până anul viitor

Gemeni /Ascendent în Gemeni

S-ar putea să îți fie foarte dificil să te concentrezi pe sarcinile pe care le consideri plictisitoare, neinteresante sau enervante. Va fi un proces destul de anevoios pentru tine. Ești atât de plin de idei în această săptămână, încât ar putea să te ajute să iei notițe.

Rac /Ascendent în Rac

Te vei simți mai încrezător în această săptămână. S-ar putea să fii surprins de cât de confortabil te simți când ești în centrul atenției sau cât de mult îți place să fii într-o poziție de lider. Încearcă diferite modalități de a acționa. Fii dispus să acționezi sau să te comporți diferit dacă îți vine ideea. Vei descoperi calități în interiorul tău de care poate nici nu erai conștient în trecut.

 Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Leu /Ascendent în Leu

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă aștepți aprobarea pentru un proiect în particular, cum ar fi autorizația de construcție sau semnarea și trimiterea înapoi a contractului, așteaptă-te la vești uimitoare în această săptămână. Dacă ai fost în derivă pentru o perioadă, te vei elibera. Așadar, pornește într-o misiune, caută ceea ce lipsește. Este foarte probabil să găsești exact ceea ce îți dorești.

Fecioară /Ascendent în Fecioară

S-ar putea să te simți puțin prea încrezător în această săptămână și predispus să faci mici greșeli pentru că entuziasmul și dorința ta sunt mari. S-ar putea să ai atât de mult de studiat, de citit și de ascultat și să apară multe idei. Asigură-te că te dedici unei singure activități, ia lucrurile încet și bucură-te de sentimentul de entuziasm pe care îl vei avea întreaga săptămână.

Horoscop internațional. Cum va arăta luna mai pentru nativii Balanță, Scorpion și Săgetător?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel