Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Săptămâna aceasta este una importantă.

Ne pregătim de Echinocțiul de primăvară și de intrarea Soarelui în Berbec. Începutul primăverii, atât din perspectiva astronomică, cât și din cea astrologică, este marcat de acest eveniment. Când vorbim de echinocțiu, ne referim la faptul că ziua și noaptea vor începe să
fie egale și de aici ziua va crește și noaptea va scădea până la solstițiu. Gata cu hibernarea din sezonul Peștilor! Intrarea Soarelui în
Berbec aduce prospețime, noutate, energie, forță, impuls, viață. În plus, trebuie menționat că acest sezon al Berbecului va avea parte și
de două eclipse, pe 25 martie și pe 8 aprilie. 

Iată previziunile zilnice pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu te pregătești nu doar pentru intrarea Soarelui în semnul tău, ci și pentru o conjuncție Mercur-Chiron. S-ar putea să te doară unele cuvinte ale celor dragi, însă și tu ai putea avea replici destul de acide. Astrologul îți recomandă să fii mai diplomat.

Taur/Ascendent în Taur

Zilele acestea, Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn. Ar fi bine să îți dai seama din timp pe cine te poți baza și pe cine nu. Prin urmare, nu te încrede în toate promisiunile celor dragi. Daniela Simulescu îți spune că nici tu să nu faci prea multe promisiuni. Cât Soarele se mai află în casa a 11-a, ar fi bine să nu te chinui și să ceri ajutorul.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția dintre Mercur în Berbec și Chiron te-ar putea face să fii mai masochist. Vei observa că te implici în situații în care nu te-ai fi implicat până acum. Cauți greul, să te chinui și să te agiți, mai ales pe plan emoțional. Recomandarea principală ar fi să eviți oamenii care ți-au făcut rău până acum.

Rac/Ascendent în Rac

La începutul acestei săptămâni, Luna este în semnul tău. Este posibil să ai tot felul de stări și câte un pic de nostalgie, ambiție și furie. Treci de la una la alta foarte ușor. Astrele te pregătesc pentru evenimente din statutul socio-profesional. Încearcă să nu te obosești de astăzi.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Soarele a fost în conjuncție cu Neptun, prin urmare în ultimele zile probabil că nu ai știut de tine. Ai fost cu capul în nori. În curând, Soarele va trece în semnul Berbecului în casa a 9-a, ceea ce ție îți priește. Astrologul te sfătuiește să nu fii foarte haotic în ceea ce privește finanțele, ale tale sau cele la comun.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele a fost în conjuncție cu Neptun în casa a 7-a, iar Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn tot în casa a 7-a. Pe plan personal, s-ar putea să fii nevoit să iei unele decizii. Dacă până acum nu ți-a fost simplu, acum vei avea mai multă putere să o faci. Cum Mercur se apropie de conjuncția cu Chiron în casa a 8-a, ar trebui să stai departe de momentele haotice pe plan financiar. Ai grijă dacă vrei să dai sau să iei bani cu împrumut.

Citește și Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel