Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Peste două zile, avem Echinocțiul de primăvară! Deci, Soarele intră în Berbec.

Detalii despre cele mai importante evenimente astrologice!

Pe 20 martie, avem Echinocțiul de primăvară. Soarele va intra în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. Va începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. O să trecem la hibernarea din sezonul Peștilor, la nevoia de inițiativă și curaj, specifică Berbecului. Știm că acest pionier al zodiacului ne obligă să spargem gheața și să folosim curajul, ca să ajungem unde ne dorim.

Vom avea energie, forță, impuls. În sezonul Berbecului, se vor face remarcate și două eclipse, care au loc pe 25 martie și pe 8 aprilie.

Mituri și tradiții asociate cu Echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știm?

Tot pe 20 martie, discutăm despre o Conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Este posibil să fim furioși și să exprimăm această stare, mai ales la nivel verbal. Să nu uitam că vorbele dor.

Cine este Chiron în harta ta natală și de ce se spune că este o "rană nevindecată pentru totdeauna"

Pe 21 martie, urmează o Conjuncție între Venus și Saturn în semnul Peștilor. Deci, planeta iubirii se va întâlni cu Lordul implacabil al karmei. Se poate să ne confruntăm cu o stare în care nu ne simțim doriți, iubiți, apreciați. Trebuie să tratăm iubirea cu mai multă maturitate. Vine o perioadă bună pentru relații stabile, care nu se axează doar pe atracție.

La 23 martie, Marte își va începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 30 aprilie. Cei mai afectați de acest tranzit vor fi nativii cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Ne vom dezlipi de propriile probleme și ne atașăm prea mult de ale altora.

Pe 24 martie, Venus din Pești face un sextil cu Jupiter din Taur. Vom fi romantici, carismatici, sensibili și afectuoși. Ceilalți vor fi atrași de atitudinea noastră deschisă. O zi bună pentru generozitate și răsfăț. 

Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 5 aprilie

Pe 25 martie, avem o Eclipsă de lună sau Lună Plină în semnul Balanței. Ne va fi greu să luăm o decizie și ajungem la un moment în care spunem "stop", în special în zona de relații și parteneriate. Nativii cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt cei care vor resimți acest eveniment într-un mod mai acut.

Îți sugeram să citești și: Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel