Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Youtube video image

Mercur se pregătește să iasă din semnul Berbecului, unde a fost și retrograd. Și-a oprit retrogradarea pe 25 aprilie.

Acum, Mercur se pregătește să intre în gradul anaretic. Acest grad este considerat mai periculos și plin de surprize. Astăzi, putem spune multe și nevrute. Ne „urlăm” dreptatea sau durerea. Și se mai întâmplă ceva, ne grăbim.

Ziua de astăzi îi poate ajuta pe cei introvertiți. Dar cei care sunt deja energici, ar putea avea un exces de zel.

Cu Mercur în Berbec, spunem ceea ce-am ținut în noi mult timp. Dar în același timp, putem exagera, ceea ce ne va dăuna enorm.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur este în semnul tău și în ultimul grad. Astăzi, ai putea resimți o neliniște fantastică. Mintea îți va fi un inamic. O să ai tendința să vorbești destul de mult și nu stai deloc cu tine. Dacă ești destul de sigur pe tine și ești ancorat, când vezi aceste derapaje ar fi bine să faci un pas în spate. Te poți trezi implicat în discuții despre ego și despre cine are dreptate. Ar fi ideal dacă poți sta în banca ta. Dacă nu, așteaptă-te la repercursiuni.

 Taur/Ascendent în Taur

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Până atunci, ți-ar putea da niște coșmaruri, la propriu sau figurat. Somnul îți este deranjat. Te odihnești destul de greu. Bănuiești că se vor întâmpla lucruri, dar nu îți dai seama de ce și de unde. Recomandarea astrologului este să încerci să fii de partea vieții pragmatice.

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Așadar, orice schimbare a acestuia, se oglindește în viața ta. Acum este în casa a 11-a, dar peste o zi se va duce în casa a 12-a. Astăzi, poți recupera timpul. Mai ales când e vorba de discuțiile cu prietenii și anumite negocieri. Ai putea avea o nevoie de validare din partea celorlalți. Și o s-o ceri.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se pregătește să iasă din casa a 10-a. Te vei gândi că ai uitat să spui anumite lucruri în discuțiile cu șefii. Sau îți va părea rău că unele aspecte nu le-ai zis. Posibil că vei începe să le spui prin mesaje. Tonalitatea acelor mesaje să nu fie precum a unui copil, ci să fie una de adult.

Mercur în Taur aduce oportunități în relații pentru o zodie

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se pregătește să iasă din casa a 9-a. Pentru tine, acest aspect ar putea fi precum o sete de cunoaștere. Vei simți nevoia să te educi și să afli lucruri nemaipomenite. Daniela Simulescu îți recomandă ca astăzi să citești o carte, să te uiți la un documentar sau să interacționezi cu alte culturi. O să îți prindă foarte bine.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din punct de vedere astrologic, este foarte bine pentru tine că Mercur iese din casa a 8-a. Fiind și retrograd acolo, ți-a dat peste cap planurile din ultimele săptămâni. Nu te victimiza și nu te considera marionetă a Universului. Stai departe astăzi de tot ceea ce înseamnă victimizare.

Zodia cea mai norocoasă a săptămânii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel