Zodia cea mai norocoasă a săptămânii

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. O zodie beneficiază de un stellium norocos! Adică de cinci planete: Soare, Mercur, Venus, Jupiter și Uranus. 

Dacă ești Taur/ai ascendentul în Taur, pregătește-te! Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 18 mai! Un aspect super norocos! Dar în afară de acestea, mai beneficiezi și de Mercur, Venus și Uranus!

Soare

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar. Este astrul care, în astrologie, oferă zodia. Soarele reprezintă energia pură, vitalitatea, puterea, individualitatea, ego-ul. Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 18 mai. Această conjuncție îți oferă calitatea de “norocosul săptămânii”. 

Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 mai

Venus 

Venus, cunoscută și ca planeta iubirii și a frumuseții, te vizitează până pe 23 mai. Venus dezvăluie modalitatea în care exprimăm afecțiunea, preferințele noastre în ceea ce înseamna atracția și feminitatea. De asemenea, oferă indicii despre obiceiurile noastre de cheltuieli și preferințele estetice și ne ghidează în înțelegerea relațiilor în care prosperăm și a ceea ce ne aduce plăcere. Practic, poziția lui Venus ne dezvăluie ce ne face fericiți în dragoste și în alte aspecte ale vieții legate de frumusețe și plăcere. Venus este și guvernatorul Taurului, adică se simte ca acasă la tine în vizită. Deci beneficiezi de carismă, beneficii și atractivitate din plin. 

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Mercur

Pe 15 mai, Mercur va începe tranzitul în Taur. Mercur este asociat cu comunicarea, gândirea, învățarea, inteligența, tranzacțiile comerciale, călătoriile și schimburile de informații. Cu alte cuvinte, mintea ta va merge de minune în zilele ce urmează. Vei deborda de idei, iar talentul tău oratoric va fi apreciat. 

Jupiter

De Marele Benefic te vei mai bucura până pe 26 mai! Este planeta care ne aduce noroc, expansiune, lărgirea orizonturilor. Jupiter adoră abundența și încrederea. Și te încurajează să vezi mai departe, te ajută să îți depășești limitele și să transformi crizele în adevărate oportunități. 

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Uranus

Uranus aduce schimbări, indiferent dacă vrei sau nu. Această planetă reprezintă tot ceea ce este excentric și revoluționar, tot ce este diferit și nu respectă reguli. Deși tu nu ești fanul acestei planete, că doar îți place stabilitatea, de această dată s-ar putea să o primești cu brațele deschise. Cu Uranus, nu te poți plictisi niciodată și poți fi sigur de progres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel