Horoscop chinezesc 2022. Cele DOUĂ zodii care intră în conflict cu TIGRUL. LECŢIA anului pentru aceşti nativi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
(sursa foto: Nanping Thongpanja / Pexels)
EXCLUSIV
(sursa foto: Nanping Thongpanja / Pexels)

Horoscop chinezesc 2022. Două dintre semnele zodiacului intră în conflict cu Tigrul, însă nu trebuie să luăm cuvântul "conflict" ad literam, explică Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, pentru Astrosens.ro. Ce pot face nativii care au în harta lor aceste semne?

Cele două semne pot fi regăsite în oricare dintre cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua sau ora naşterii, fiecare având o însemnătate aparte.

 

MAIMUŢĂ

Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis. Aici e o problemă. Ceva de genul schimbare.

Când cineva aude de ideea de conflict, oamenii automat se gândesc la lucruri negative. 

Dar una dintre chestiile pe care se pompa foarte mult în Singapore şi Malaezia - unde am făcut eu cursurile - este cum să te foloseşti de aceste lucruri într-un mod constrcuctiv pentru că ideea nu este să te gândeşti "Ah, vine anul ăsta... ce o să mă fac?".

Asta este o problemă mai amplă. Când vine vorba de tot ce înseamnă astrologie, oamenii au în general o atitudine pasivă: "Hai să văd dacă o să fie bine sau rău". Ori nu despre asta este vorba.

Este vorba de a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine.

Dacă, de exemplu, de raportăm la vreme. Dacă e iarnă afară şi sunt -5 grade, nu o să mă gândesc "Ah, ce o să mă fac?", ci mă îmbrac bine şi atunci e ok.

Nu o să pot folosi aceleași haine de iarnă în mijlocul verii. Şi atunci o să mă îmbrac corespunzător şi o să fie bine. Ideea este să ne adaptăm.

Cum ne adaptăm la acest conflict? Conflictul înseamnă o ciocnire destul de superficială. Se rup nişte lucruri destul de evidente.

Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Dacă tu cauţi stabilitate, înoţi împotriva curentului. Ce trebuie să cauţi? Schimbarea! Ce schimbare este cea mai potrivită pentru tine?

Și a doua regulă: caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine. Dacă te duci tu către schimbare, vei vedea că anul aduce oportunităţi. Dacă te duci tu către schimbare, tu alegi în ce direcţie se duce schimbarea. E ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru MAIMUŢĂ

 

PORC

Porcul are o relaţie specială cu Tigrul care se numeşte "combinaţie şi distrugere". Cum e asta?

Distrugerea înseamnă că ceva vechi se poate nărui. Combinaţie înseamnă că apar oportunităţi noi. E ca şi cum demolezi ceva pentru a construi altceva. Acum, evident că depinde foarte mult de cum ne folosim de aceste lucruri.

Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare. Dacă este să ne adaptăm, trebuie să vedem unde avem noi Porc, în ce pilon şi să vedem ce putem distruge acolo, ce putem demola.

E aceeaşi regulă ca în interacţiunea Tigru - Maimuţă. Este despre a ne alege noi unde ducem conflictul, unde ducem schimbarea, unde ducem demolarea astfel încât să nu aşteptăm să vină ea peste noi.

Ne gândim ce vrem să remaniem, ce vrem să schimbăm, ce vrem să distrugem, care lucruri nu mai sunt cum ar trebui să fie şi vrem să le reclădim. Alea le distrugem, le regândim.

De aici, deschiderea către oportunităţi noi de colaborare, de a reclădi acele lucruri, de a cunoaşte oameni noi, de a crea legături noi. Deci, această combinaţie înseamnă aceste posibilităţi pe care ni le aduce Universul.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru PORC

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel