Horoscop chinezesc martie 2022 pentru TOATE zodiile

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
(sursa foto: Nanping Thongpanja / Pexels)
(sursa foto: Nanping Thongpanja / Pexels)

Horoscop chinezesc martie 2022. Ce rezervă astrele semnelor din zodiacul chinezesc? Aflăm de la astrologii citaţi de sunsigns.org:

Horoscop chinezesc martie 2022

Horoscop chinezesc martie 2022 - Şobolan

Relaţiile cu ceilalţi vor fi mai bune. Ești prietenos și mulți oameni vor fi atrași de tine pentru că vei avea un impact pozitiv asupra lor. Predicțiile pentru această lună arată o perioadă de creștere în domeniul profesional şi financiar.

Luna aceasta vei întâlni oameni noi care îți vor îmbunătăți viața și te vor face o persoană mai bună. Fii mereu gata să accepţi schimbările ce vin.

Citeşte şi: Zodiac Chinezesc. Cei PATRU piloni din astrologia chineză. Ce dezvăluie despre tine

Horoscop chinezesc martie 2022 - Bivol

Recomandarea lunii este să ai mai multă grijă la investiţiile pe care vrei să le faci şi să îţi ţii cheltuielile sub control.

În martie 2022 te vei preocupa mai mult de sănătate şi chiar vei tinde să fii ceva mai activ. Poţi face sport şi chiar câteva programări la medic.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Tigru

Ţine-ţi puţin emoţiile în frâu în această lună pentru a evita certuri din nimic cu ceilalţi. Starea relaţiilor tale vor depinde de tine şi de atitudinea pe care o ai faţă de cei din jur.

Sunt şanse de călătorie. Nu ezita să îţi iei chiar câteva zile libere pentru a te relaxa. Ai nevoie de linişte sufletească.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc. Cum îţi interpretezi harta natală? Semnificaţia pe care o poartă data şi ora naşterii tale

Horoscop chinezesc martie 2022 - Iepure

Grijă la sănătate! Sport şi dietă sănătoasă ar trebui să fie printre priorităţile tale în această lună. Productivitatea ta depinde mult de starea ta de bine.

La capitolul relaţii, lucrurile stau bine. Cei singuri vor avea şanse să cunoască persoane noi, dar trebuie să iasă în faţă şi să intre în vorbă cu acestea.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Dragon

Luna aceasta va pune puţin la încercare situaţia financiară şi pot exista discuţii contradictorii la locul de muncă.

Sănătatea va fi bună în general. Posibile boli minore care te pot afecta pe tine sau membrii familiei tale.

Martie nu sună grozav pentru tine, dar nu te speria! Luna următoare se vor schimba lucrurile. Rezistă şi încearcă să îţi gestionezi mai bine banii şi să menţii pacea (cât de mult poţi) cu cei din jur.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Şarpe

Se arată o perioadă bună pentru afaceri şi investiţii. Eşti încurajat să îţi asumi câteva riscuri şi să ieşi din zona de confort.

Luna aceasta ai nevoie de oameni care te ajută să fii o persoană mai bună, aşa că alege-ţi cu grijă cercul apropiat. Sănătatea şi situaţia financiară vor fi priorităţile tale şi să ştii că cele două aspecte merg mână în mână de cele mai multe ori.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc. Semnul şi elementul tău, în funcţie de anul naşterii

Horoscop chinezesc martie 2022 - Cal

Se întrevăd şanse bune pentru progres în carieră (o promovare sau chiar schimbarea domeniului). Pot fi puţine probleme financiare la începutul lunii, dar se vor rezolva în ultima parte din martie.

Cei care sunt într-o relaţie, vor avea parte de o perioadă pasională şi plină de aventură. Partenerul/a de cuplu devine o prioritate pentru tine. Martie se anunţă o lună bună şi pentru cei care doresc să ducă o relaţie la următorul nivel.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Capră / Oaie

Se anunţă o lună bună pentru tine din mai multe puncte de vedere. Vei simţi că lucrurile se rezolvă mai uşor şi că eşti înconjurat de energie pozitivă.

Spre deosebire de lunile trecute, relaţiile familiale vor fi ceva mai bune. Bucură-te de această lună!

Horoscop chinezesc martie 2022 - Maimuţă

Vei fi în formă maximă la locul de muncă. Este o lună bună pentru relaţii. Poţi cunoaşte noi prieteni sau chiar pasiuni. Vei simţi o îmbunătăţire în finanţele tale.

Martie s-ar putea să înceapă cu o problemă de sănătate în cazul tău, dar se va rezolva spre mijlocul lunii.

Câteva îndemnuri pentru tine de la astre: fii sincer cu tine, fii cinstit cu ceilalţi şi împinge-te să fii mai bun, nu te mulţumi cu puţin.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Cocoş

Fii sincer în relaţie cu ceilalţi şi vei vedea beneficiile mai târziu pentru onestitatea de care dai dovadă. Este o lună în care trebuie să le arăţi celorlalţi că pot conta pe tine şi eşti disponibil pentru ei când au cea mai mare nevoie.

Vei fi mai concentrat pe îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur, atât la nivel personal, cât şi profesional. Drept răsplată, vei fi ghidat pe drumul cel bun de aceştia, chiar şi de persoane de la care nu te aşteptai. Fii deschis!

Horoscop chinezesc martie 2022 - Câine

Relaţiile pot scârţâi puţin luna aceasta. Relaţiile noi sau construite pe o fundaţie slabă se pot rupe. Nativii singuri nu vor exprima interes să găsească pe cineva. Relaţiile lungi se pot confrunta cu probleme de comunicare.

Finanţele vor avea şi ele de suferit, întrucât fluxul financiar va fi ceva mai scăzut.

Horoscop chinezesc martie 2022 - Porc

Nativii Porc vor fi norocoşi din punct de vedere profesional. Sunt şanse mari de promovare sau urci în ochii superiorilor. Eşti hotărât să îţi arăţi abilităţile. 

Şi cei care studiază sunt favorizaţi. Munca şi hotărârea ta îşi vor arăta roadele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel