Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Echipa Astrosens vă urează o primăvară frumoasă! Să renașteți asemenea naturii și să vă bucurați de tot ceea ce vă înconjoară!

Mercur face un sextil cu Jupiter. Prin urmare, cu ajutorul acestui aspect, începem primăvara cu optimism, vești bune, încredere și speranța că putem reuși.

În acest weekend, mai avem un aspect care ține de feminitate, anume careul dintre Venus și Uranus. Dacă ai așteptat să faci ceva neobișnuit, acum este momentul. De exemplu, poate ai vrut să-ți cumperi niște lucruri pe care până acum nu le-ai fi purtat. Zilele acestea este ideal să mergi la cumpărături fără să mai stai pe gânduri. Poți schimba zona de feminitate într-un mod excentric și revoluționar.

Cum își încep nativii primavăra?

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus în casa a 5-a, guvernatoarea ta, este în careu cu Uranus. În acest weekend ar trebui să te răsfeți, să te joci, să pornești într-o aventură și să experimentezi. Tot ce trebuie să faci este să-ți permiți mai mult.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus este guvernatoare de casa a 7-a și se află în careu cu Uranus, care este tot în această casă. Daniela Simulescu îți transmite că acolo unde nu primești ceva, să nu mai visezi. Când cineva este nesigur de tine, se joacă. Dacă ești deja într-o relație, ai în vedere că vorbele frumoase contează la fel de mult precum cadourile, pentru că ai nevoie de ele.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește un ghiocel de încredere!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este un weekend foarte bun pentru a socializa și pentru a pleca de acasă. Bucură-te, plimbă-te și mergi la cumpărături. Trebuie să ai grijă de tine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus din casa a 2-a este în careu cu Uranus din casa a 5-a. Weekendul acesta va fi vorba despre bani, ai tăi și ai altora. Sunt zile nemaipomenite pentru a face rost de bani. Poți să organizezi o revedere cu prietenii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus este în semnul tău. O să-ți faci multe poze. Ai nevoie de atenție și validare.

Pești/Ascendent în Pești

Sextilul dintre Mercur și Jupiter este benefic pentru tine, mai ales în urma conjuncției Soare-Mercur-Saturn. Ai nevoie de un moment să respiri, iar weekendul acesta o să ai ocazia. Este necesar să profiți de aceste clipe.

Citește și Horoscop MARTIE 2024. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie pentru o ZODIE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel