Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește un ghiocel de încredere!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce previziuni avem pentru aceste ȘASE zodii?

Echipa Astrosens vă dorește o primăvară frumoasă!

Mercur face un sextil cu Jupiter, așa că este rost de optimism și de vești mai bune. Și de încredere.

Ce mărțișoare ne oferă astrele?

Să facem o scurtă trecere în revistă. În această lună care tocmai a început, vom avea prima eclipsă din 2024, pe 25 martie. Tot în martie, pe 20, Soarele va intra în Berbec, deci avem Echinocțiul de primăvară. Așa că va începe primăvara și din punct de vedere astrologic.

CURIOZITĂȚI despre luna martie. Pe care le cunoști?

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru weekend!

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus din Casa a XI-a este în careu cu Uranus. Ție ți-ar prii ca zilele acestea să cheltuiești mai mulți bani cu prietenele tale. Mai ales dacă ne referim la doamne și domnișoare. Să ieși la film, la teatru, la un concert, să îți iei cadouri, să te bucuri. Ai face bine să te bucuri de viață.

Iar pentru domni, astrologul vă îndeamnă să acceptați schimbările femeilor din viața voastră.

Taur/Ascendent în Taur

Este recomandat ca azi să le prețuiești pe femeile de la serviciu, fie că vorbim despre colege sau șefe. Mai ales pe cele care au reușit ceva și care te pot inspira. Ai șansa să le vezi cu alți ochi, să vorbești diferit cu ele, să le întrebi una alta și poate să împărtășiți chestiuni legate de feminitate, în limita în care jobul ți-o permite.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face un sextil cu Jupiter, ceea ce înseamnă că există un ghiocel de încredere pentru tine. Ai putea ca azi să dai un mesaj, să fii curajos, să vezi dacă se poate ceva. Ce ai de pierdut?

Rac/Ascendent în Rac

Azi ai putea să îți permiți să visezi mai mult. Să te gândești unde ai dori să călătorești în vacanța de anul acesta. Sau unde ai vrea să mergi în excursie, ce ai vrea să mai studiezi. Măcar cu mintea să poți să te plimbi, pentru moment!

Leu/Ascendent în Leu

Venus este în Casa a șaptea și face careul cu Uranus. Este puțină instabilitate în zona relațiilor, dar nu este cazul să te cerți. Astrologul îți recomandă ca în acest weekend să ieși din casă, să te bucuri. Iar dacă ești singur, s-ar putea să existe un coup de foudre. Deci, să ți se aprindă călcâiele după cineva. Poate să apară un soi de flirt.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu ai nevoie ca în aceste zile să te simți util. Și te vei simți minunat. Fie că discutăm despre a fi util celor de la serviciu sau despre cei din familie. Weekendul poate veni cu puțină instabilitate, dar nu este nimic îngrijorător.

Citește și acest articol: Trăsături pe care tindem să le neglijăm la fiecare semn din zodiac. Pe ce merită să ne axăm mai mult?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel