Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pentru o zodie, vorba dulce mult aduce!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Află previziunile pentru următoarele zodii, transmise de Astrologul Daniela Simulescu!

Azi, pe 5 aprilie, Venus intră în Berbec, unde va rămâne până pe data de 29 aprilie. O să ne aprindem destul de repede, din punct de vedere amoros. Dar la fel de repede ne vom și stinge. De asemenea, acest aspect ne transformă în persoane foarte competitive.

Mâine, avem un sextil intre Venus din Berbec și Pluto din Vărsător. Așadar, o să fim mai încrezători în momentul în care ne spunem sentimentele. Iar partenerul o să vadă asta și va aprecia. O să te implici foarte mult în relația de cuplu, deoarece devii mai deschis, mai vulnerabil și mai sincer.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește multe beneficii de la astre

Previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru următoarele ȘASE semne:

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus intră în Casa a șaptea. Știi ce înseamnă asta? Tu și partenerul o să străluciți, oriunde mergeți. Ești mai iubitor, partenerul devine mai romantic. Iar cei singuri vor avea multe posibilități de a cunoaște oameni noi. Doar că nu trebuie să te grăbești deocamdată, daca îi vezi ca potențiali parteneri.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus intră de azi în Casa a șasea. S-ar putea ca unii colegi să vă ajute. Dar nu aceia la care poate v-ați fi așteptat, ci alții. Dar nici nu mai contează. O să fii foarte harnic și ești capabil să îmbini utilul cu plăcutul. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus este în Casa a cincea, așa că este o perioadă foarte bună pentru tine. Poți să te răsfeți, să te bucuri, să oferi cadouri, să fii mai romantic. Te poți ocupa de azi de partea mai narcisică a vieții, ca să te simți bine.

Tarot. Etalare generală pentru luna aprilie. Ce cărți ne rezervă această perioadă?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Venus în Casa a patra, poți să te ocupi mai mult de înfrumusețarea casei. Cumpără flori sau plantează unele, ocupă-te de gradină, dacă îți face plăcere. Pot fi schimbări noi, de impact.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus este în Casa a treia, așa că vorba dulce, mult aduce. O să ai un talent înnăscut la vorbe în această perioadă, te invidiem! Și desigur, o să ai multe de câștigat în urma discursului tău. Ai mai multă încredere iar când ai ceva de zis, nu te sfii.

Pești/Ascendent în Pești

Venus intră în Casa a doua, așa că vine momentul pentru răsfăț. Vine momentul de cheltuieli și de negocieri favorabile la locul de muncă. Ai curaj! Poate că nu vei primi tot ce îți dorești, dar astrele îți oferă suficient cât să te ajute foarte mult. 

Zodiacul chinezesc. Care sunt trăsăturile tale, în funcție de anul în care te-ai născut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel