Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie găsește pretexte pentru a se certa

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

Mâine, Marte își începe tranzitul în Pești, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Când planeta acțiunii, a războiului și a impulsivității se duce în semnul care dizolvă tot, vom deveni mai spirituali. Poți să ți-l imaginezi pe Marte în Pești precum un războinic care nu luptă cu arme, ci cu empatie. Ne-am putea confrunta cu multă dezinformare.

Pe 25 martie, ne pregătim de o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Balanță. Luna Plină vorbește despre o încheiere, iar sub influența Eclipsei vom resimți și mai mult efectele.

Prin urmare, zilele care urmează nu sunt cele mai plăcute din punct de vedere astrologic. Vor urma momente de zăpăceală și haos. Dar te vei simți forțat să faci un pas în față și vei simți o tensiune interioară puternică.

Iată care sunt previziunile pentru acest weekend!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, intră în casa a 12-a, iar acest aspect ție nu prea îți priește. Ai putea fi nevoit să faci un pas în spate, să hibernezi și să te ocupi de chestiunile nerezolvate din trecut. Recomandarea Danielei Simulescu este să te odihnești și să fii selectiv cu absolut orice.

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să renunțe la exagerări!

Taur/Ascendent în Taur

Perioada următoare va fi pe placul tău. Marte iese dintr-o casă care nu a fost atât de benefică pentru tine și se duce undeva unde te energizează. Te gândești cu mai mult optimism la viitorul apropiat. Vei fi mai sociabil și îți vei dori să ieși cu oamenii. Astrologul te sfătuiește să îți termini sarcinile de astăzi, nu să le amâni pe luni deoarece munca se va aduna și va fi stresant.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte va intra în casa a 10-a. Din punct de vedere al carierei, se vor produce schimbări. Pe de o parte, ai putea fi lăsat să iei unele decizii pe placul tău și care îți vor arăta cât de puternic ești și câte poți face. Pe cealaltă parte, poți intra în conflicte cu șefii sau cu persoanele autoritare.

Rac/Ascendent în Rac

Este o perioadă foarte bună pentru învățare, călătorii și pentru chestiuni spirituale. Ține cont că Eclipsa de Lună te va activa serios. Ar fi bine ca în acest weekend să găsești o metodă prin care să echilibrezi zona profesională cu cea personală.

Astrologii internaționali despre Marte în Pești de pe 23 martie: ”Este un moment bun pentru a lua lucrurile pas cu pas”

Leu/Ascendent în Leu

Marte intră în casa a 8-a. O să te ajute în a avea idei despre cum să faci bani, despre optimizarea bugetului și despre cum să obții bani de la ceilalți. Cu toate acestea, îți provoacă multe îngrijorări. Astrologul îți spune să ai mare grijă deoarece Marte în casa a 8-a are tendințe riscante. Poate fi vorba despre jocuri de noroc, sporturi extreme sau cu tot felul de activități care implică depășirea limitelor, dar trebuie să știi când să te oprești.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte intră în casa a 7-a și va activa zona relațională așa cum nu a mai făcut-o de mult timp. Tot acolo se află Venus, Saturn și Neptun. Dacă ești singur, dintr-o dată vei simți nevoia să cunoști oameni, însă recomandarea este să nu te grăbești. Dacă ești într-o relație, te poți lega de tot felul de aspecte care par nesemnificative, dar au totuși un motiv în spate. Găsești pretexte, nu cauze. Îți va fi greu și frică să spui anumite situații care nu îți convin la partener. Stai departe de conflicte.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel