Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se simte specială!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Marte face un sextil cu Pluto. Puterea interioară devine destul de puternică. Ne abținem mai mult.

Mercur se apropie de o conjuncție cu Chiron. În zilele următoare, ne-am putea simți respinși și abandonați când e o discuție în familie. Ni se va părea că alții sunt mai apreciați decât noi, dar va fi doar în mintea noastră.

Soarele se apropie de un sextil cu Saturn. Suntem foarte ponderați și astrele ne recomandă să trăim prezentul.

Luna Nouă în Taur ne va aduce excese alimentare. Dar este o perioadă nemaipomenită și pentru a încerca rețete noi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Reușești să fii de mare sprijin pentru familie în următoarele zile și să-ți controlezi anumite reacții. În același timp, îți vei da seama de momentul în care trebuie să fii mai empatic și mai tolerant. Astrele te ajută la sărbătorile acestui an!

Taur/Ascendent în Taur

Va exista o tendință către extenuare și oboseală. Recomandarea Danielei Simulescu este ca în aceste zile să te odihnești mai mult. Ocupă-te și de tradițiile pentru sărbători, dar pune somnul și odihna pe primul loc.

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Poate fi o perioadă în care simți că nu primești sprijin așa cum ar trebui. Familia și partenerul nu se implică la fel de mult. Te simți destul de singur. Încearcă să nu te mai pui într-o poziție în care oamenii să te respingă și să te abandoneze. Fă tot posibilul ca oamenii să te înțeleagă și să te accepte așa cum ești. Și cel mai important, să te ajute, dacă se poate!

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ai zile libere de Paște, încearcă să îți termini toată treaba la serviciu înainte. Evită discuțiile cu șefii sau colegii cât timp ești liber. Lasă lucrurile finalizate la locul de muncă, astfel încât să te poți bucura de sărbători cu adevărat.

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Leu/Ascendent în Leu

Zilele acestea, ai nevoie să te simți special. Vrei ca oamenii să apeleze la tine pentru a-i ajuta cu treaba. Îți dorești să te simți util, apreciat și iubit. Vei fi pe drumuri în acest weekend. Vei fi preocupat și de un proiect de la locul de muncă, dar știi să îți minimizezi vocea interioară. O să fii foarte prezent alături de cei dragi!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Apropierea lui Mercur de Chiron ți-ar putea aduce momente în care să cheltui niște bani cu multă supărare. Te mai întâlnești și cu niște rude care nu sunt pe placul tău, dar trebuie să îți petreci sărbătorile cu ele. Astrologul te sfătuiește să faci tot posibilul pentru a te întâlni și cu oamenii dragi. Călătorește, plimbă-te, mergi la un eveniment. Nu sta doar în casă.

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel