Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop zilnic. Astrele ne-au pregătit aspecte speciale pentru zilele de sărbătoare. 

Luna tranzitează azi și mâine semnul Peștilor, urmând ca duminică, de Paște, să intre în Berbec. Astrele s-au pus și ele de acord să ne ofere câteva aspecte potrivite pentru rugăciune, post, spovedanie, doliu, spiritualitate, acceptare, după care unele care să ne vorbească despre înviere, renaștere și noi începuturi. 

Marte din Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. Acțiunea și curajul se întâlnesc cu puterea comunității. Deci ne vom sprijini unii pe alții și ne vom conecta împreună la momentele magice ale zilelor următoare. 

Și să nu uităm de Mercur care se apropie de o conjuncție cu Chiron. Moartea lui Iisus a adus iertarea păcatelor pentru întreaga omenire. Atunci, noi de ce nu ne-am ierta pentru imperfecțiunile noastre?

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu le poți face chiar singur pe toate! Cere ajutorul și sigur îl vei primi și de la partener, dar și de la apropiați. Ai nevoie de mulți oameni în jurul tău, dar și de momente în care să te reculegi, în care să îți tragi sufletul și să îți încarci bateriile. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele îți recomandă să te ocupi astăzi și mâine de toate treburile gospodărești și chestiunile administrative. Iar duminică să te bucuri cu adevărat de magia sărbătorii și de prezența oamenilor pe care îi iubești. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă te vei ocupa de pregătirile pentru sărbători, precum un copil, adică într-un mod vesel și cu multă curiozitate, vei reuși să împaci utilul cu plăcutul. Astrele îți recomandă să nu stai doar acasă zilele acestea. Îți priesc plimbările și vizitele. 

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Exact acum când trebuie să existe pace și liniște în sânul familiei, se întâmplă ceva și apar conflicte. Ce-i drept, vă certați din nimicuri. Dar, cu puțin efort, până duminică, veți reuși să comunicați și să vă iertați. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai vorbele de duh la tine! Și nu ai deloc stare în zilele ce urmează! Astrele îți recomandă, totuși, să te implici mai mult în pregătirile pentru sărbători. S-ar putea chiar să îți placă să te ocupi de partea estetică a gospodăriei. 

Pești/Ascendent în Pești

Astăzi și mâine, Luna îți tranzitează semnul. Vei fi mai absorbit ca alții de însemnătatea acestor sărbători. Ești sensibil și foarte atras de spiritualitate. Dar duminică vei fi mult mai activ și dornic să te implici în activitățile familiei. 

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel