Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu se poate baza pe nimeni și pe nimic

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată mesajele astrelor!

Iată că ne apropiem cu pași repezi de retrogradarea lui Mercur. Așa că acest weekend s-ar putea să fie destul de scandalos, am putea spune. Pentru că Mercur în Berbec aduce acest lucru de la sine, cu atât mai mult când este și retrograd în acest prim semn al zodiacului. Este și mai supărăcios.

Așteaptă-te la tot felul de certuri pe care le vei vedea în jurul tău. 

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. O zodie se va certa cu familia

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile de weekend pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți dai seama că tu vei fi protagonistul. Weekendul acesta la tine este năucitor, pentru că nu te poți baza pe nimeni și pe nimic. Dar nici măcar pe tine însuți. Pentru că ba vrei una, ba vrei alta. Începi tot felul de activități, dar le și lași baltă, așa cum le-ai început. Evită un pic certurile.

Taur/Ascendent în Taur

Trecutul, bată-l vina! O să te gândești excesiv la el și o să scoți ochii tuturor sau alții îți vor face ție tot felul de reproșuri. Ce trebuie să reții? Trecutul este valoros, dar nu trebuie să fie tot timpul pe buzele tale. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău și retrogradează în Casa a unsprezecea, astrologul îți recomandă să nu te bazezi pe ceilalți. Că s-ar putea să îți promită multe și să nu se țină de cuvânt. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu lăsa pe săptămâna viitoare ce poți face astăzi la locul de munca! Și stai departe de promisiuni mărețe, doar pentru a da bine în ochii șefilor. 

Afecțiuni precum defectele cardiace congenitale, dezechilibrele electrolitice și administrarea unei doze greșite de anumite medicamente pot duce la apariția aritmiilor la persoanele tinere.

Leu/Ascendent în Leu

Astrologul îți sugerează să ai grijă la drumurile pe care le ai de făcut în weekendul acesta, dacă pleci în călătorii, excursii, expediții. Asigură-te că ai toate actele la tine, toate produsele. Pentru că vei fi foarte uituc. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Graba strică treaba, mai ales când este vorba despre bani. Tinzi să nu îi spui partenerului despre anumite achiziții pe care vrei să le faci. Pentru că pot apărea tot felul de certuri și te vei simți atât de rău, încât te vei gândi și să returnezi anumite produse. 

Îți recomandăm să vezi și: Agitație mare pentru o zodie în aprilie. Trebuie să învețe să fie mai calculată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel