Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să renunțe la glorificarea trecutului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Ce mesaje îți oferă astrele pentru weekend?

Este ultima săptămână din sezonul Berbecului, așa că încă putem să îi fructificăm energia.

Pe 19 aprilie, Soarele va poposi în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului. Așa că vom deveni preocupați mai mult de palpabil, de concret și de roadele pe care le câștigăm în urma tuturor problemelor noastre. Mai mult, vom pune accent și pe confort, pe plăceri și mai ales pe partea financiară. Taurul este semnul care vrea să fie lăsat în ritmul lui.

Azi e ziua Conjuncției dintre Mercur retrograd și Soare. Când aceștia se întâlnesc, este un moment important, care s-ar putea să ne orbeasca. Aduce și mult haos și ne ia mințile, chiar dacă pentru o durată scurtă.

Aprilie sau Luna Educației Financiare. Știai că subiectul cel mai important al lunii este gestionarea finanțelor?

Dar iată ce mesaje au astrele pentru weekend, de la astrologul DC News și redactorul-sef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Berbec/Ascendent în Berbec

Această conjuncție este în semnul tău, așa că s-ar putea să fii cel mai orbit dintre toți. Îți pierzi mințile câteodată, te înfurii repede, dar fără vreun motiv anume. Iei lucrurile personal, deseori. Astrologul îți recomandă să îți ferești bugetul, pentru că atunci când te enervezi, s-ar putea să mergi și să spargi banii și nu pe ceea ce trebuie neapărat. 

Taur/Ascendent în Taur

La ce trebuie să te gândești? La faptul că această conjuncție dintre Mercur retrograd și Soare se petrece în Casa a douăsprezecea. Așa că este posibil să glorifici trecutul ori să rămâi blocat într-o amintire sau într-o fază care s-a întâmplat. Încearcă să lași totul în spate, altfel îți vei face mult rău.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, care mai este și retrograd. Și se întâlnește cu Soarele. Toate planurile pe care ți le faci pentru acest weekend se pot schimba când îți este lumea mai dragă. Prietenii nu se mai pot întâlni cu tine sau tu nu mai poți ajunge la ei. Una spui, iar oamenii înțeleg altceva, apar tot felul de frecușuri și neclarități. Pot apărea și persoane din trecutul tău.

Lupte constante pentru un semn de apă. Ești mereu în mișcare și muncești pe brânci!

Rac/Ascendent în Rac

La tine, această Conjuncție dintre Mercur retrograd și Soare se petrece în Casa a zecea. Așa că trebuie să fii foarte atent când șeful iți spune să faci ceva. Trebuie să ai mereu dovada a ceva ce ai făcut, pentru că altfel riști să nu fii crezut. Ai nevoie de o dovadă în scris.

De asemenea, în orice alt domeniu, ai grija să nu ai mult mai multă încredere decât este cazul în ceilalți. 

Leu/Ascendent în Leu

Această conjuncție dintre Mercur retrograd și Soarele, care este guvernatorul tău, se petrece în Casa a noua. Ce înseamnă asta? Că pot apărea foarte multe probleme în orice călătorie. Indiferent că mergi până la magazin sau peste mări și țări. 

De asemenea, acordă o atenție sporită chestiunilor administrative, fiindcă poți rata detalii când semnezi un contract sau când întocmești un act. Nu este nimic grav, dar apoi vei fi nevoit să le corectezi și să pierzi timpul.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, este retrograd și se întâlnește cu Soarele. Astrologul îți recomandă să nu îi șantajezi pe cei din jurul tău, mai ales din punct de vedere financiar. Și nici tu să nu te lași șantajat. Oamenii vor încerca să îți atingă punctele sensibile ca să obțină ceva de la tine. Stai departe de acest gen de oameni.

Îți recomandăm să vezi și: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel