Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii decembrie 2022. Iată veștile pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Evenimentele astrologice ale lunii decembrie au câteva lecții pentru noi. Și ca să vă faceți o idee despre aceste lecții, vă spun doar că 2022 se termină cu Mercur și cu Marte retrograde. Deci nici vorbă de rezoluții/dorințe/planuri gândite în noaptea dintre ani. Vom fi obligați să ne facem o recapitulare a reușitelor, dar și a eșecurilor. Cei care sunt dornici să își asume unele fapte, vor fi ajutați de către cele două retrogradări. Dar ceilalți vor trece prin teste suplimentare. Și să nu uităm că Jupiter se va întoarce în Berbec din 21 decembrie! Acest tranzit îi va împinge din spate pe cei care vor recunoaște că a greși este omenește. 

Acceptarea radicală este cea care provoacă adevăratele schimbări în fiecare dintre noi. 

Conjuncția lui Venus cu Pluto de pe 31 decembrie ne ridică la fileu mai multe întrebări referitoare la siguranța noastră financiară, dar și la stabilitatea din punct de vedere profesional. Două tematici întâlnite destul de des și în cele mai recente luni. 

Deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, să știți că își va face simțită prezența încă de pe 7 decembrie. Deci organizărea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau discuțiile cu persoanele dragi vor trece prin tot felul de încurcături. Înhămați-vă cu multă răbdare! 

Previziuni pentru Leu/ Ascendent în Leu

Multă muncă în decembrie pentru nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu. Mercur intră în Capricorn în Casa a șasea pe 7 decembrie și va retrograda pe 29 decembrie. Așadar, s-ar putea să fii contactat de la muncă și să ți se spună că mai trebuie să lucrezi. Acest lucru îți va crea neplăceri. Chiar dacă retrogradarea începe pe 29 decembrie, efectele se vor simți de pe data de 7. Pe 10 decembrie, intră și Venus, care-ți aduce chef de muncă și chef de cumpărături.. Citește previziunile complete pentru LEU în decembrie 2022.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

În decembrie 2022, grija pentru copii este destul de mare în cazul Fecioarei. În Casa a cincea, intră Mercur, Venus și Soarele, iar Mercur va și retrograda pe 29 decembrie. S-ar putea să pierzi din vedere anumite lucruri pe care copiii le au de făcut la școală sau la grădiniță sau vei fi pe drumuri cu serbări sau cu spectacole de sfârșit de an.Îți place să te ocupi de toate acestea, dar este posibil să te epuizezi. Pentru Fecioarele singure, există dorința de a ieși în oraș, de a căuta oameni noi sau pur și simplu de a cocheta. Citește previziunile complete pentru FECIOARĂ în decembrie 2022.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Nimic mai simplu pentru Balanțe: Soarele, Mercus și Venus sunt în Casa a 4-a. Mercur va și retrograda pe data de 29 decembrie, dar intră în Casa a 4-a pe data de 7, deci vei avea multe de reparat. Când te aștepți mai puțin, se strică lucruri prin casă sau persoanele care ți-au promis că te vizitează, nu mai ajung la tine. Totuși, nu te grăbi să înlocuiești lucrurile stricate chiar de sărbători, ai puțină răbdare, din cauza lui Mercur retrograd. Citește previziunile complete pentru BALANȚĂ în decembrie 2022.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt toată luna pe drumuri, cu Soarele, Mercur și Venus în Casa a treia. Singuri sau alături de partener și familie, nu vei avea timp să te plictisești, mai ales din cauza prezenței lui Mercur retrograd. Ai grijă ca autoturismul să-ți funcționeze.Chiar dacă Mercur retrogradează pe 29 decembrie, efectele se vor resimți încă de pe data de 7. Din acest motiv, nu promite să fii punctual, fiindcă pot exista întârzieri. . Citește previziunile complete pentru SCORPION în decembrie 2022.

 

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel