Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Retrogradarea lui Venus, tranzitul lui Jupiter în Taur și Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță vor aduce multe beneficii pe plan amoros în 2023!

Aștept de ceva timp un an important pentru dragoste din punctul de vedere al astrologiei. 2023 “beneficiază” în primul rând de retrogradarea lui Venus, planeta feminității și a iubirii, în semnul Leului(23 iulie - 4 septembrie). Deci relațiile vor fi testate, dar vor apărea și noi oportunități. Unele destul de incitante dacă ținem cont că Venus retrogradă va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus. 

Pe Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. Și pentru că, de data aceasta, Venus va retrograda în semnul Leului, trebuie să știți că vor fi multe scântei. Retrogradarea lui Venus este precum testul suprem al relațiilor. 

După care, Jupiter, planeta abundenței, va tranzita Taurul din 16 mai și până la finalul lui 2023. Acest eveniment îi va convinge pe mulți să caute relații stabile și oficiale. Nu neapărat pe acelea cu fluturași în stomac, ci acelea calme și pragmatice. 

Saturn în Pești, din 6 martie, ne va deschide ochii în ceea ce privește relațiile toxice, bazate pe sacrificiu dar și pe minciuni. Și ne va obliga să facem diferența între imaginație și concret. 

Jupiter și Saturn vor colabora printr-un sextil pentru a îi ajuta și pe cei care sunt în relații vechi care s-au mai blazat. Acești parteneri vor căuta să construiască noi rutine. Unele care să le asigure și confort, dar și un stil de viață mai condimentat.

Berbec/Ascendent în Berbec

Dragoste cu năbădăi pentru tine în 2023! Anul începe cu o conjuncție Venus-Pluto care îți creează nevoia unei legături puternice, profunde și asumate. Deci pleci la drum cu ideea că nu vei accepta compromisuri. Dar Venus va retrograda exact în casa a cinea, a iubirii, a sexualității, a pasiunilor în perioada 23 iulie-4 septembrie. Pot reapărea foste iubiri, poți da de ispite(fie că ești sau nu într-o relație) sau vei avea de trecut unele examene în relația actuală. Unii vor trăi o dragoste de-o vară! Iar alții se vor trezi că nu mai sunt iubiți și că nu mai este cale de întors. 23 iulie - 4 septembrie este o perioadă mai bună pentru divorțuri decât pentru căsătorii. În 2023, mulți vor avea impresia că trăiesc într-o telenovelă!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din 6 martie, Saturn va tranzita casa a cincea, a iubirii, iar din mai, Jupiter își va începe mersul prin casa a șaptea a relațiilor. Cei singuri își vor găsi partenerul ideal. Aș putea spune că urmează unul dintre cei mai buni din punct de vedere amoros pentru voi! Dar vreau să vă atrag și atenția. Cum sunteți cunoscuți pentru impulsurile puternice și pasiunile profunde, veți dori și în 2023 relații care să vă aducă în abis și să vă și scoată de acolo. Doar că nu va mai fi posibil. Sextilul dintre Saturn și Jupiter vă va obliga să vă maturizați din punct de vedere afectiv și să căutați liniștea, armonia, partenerii care să reziste la șantajul vostru emoțional. Toate aceste aspecte sunt potrivite și pentru cei care nu se mai regăsesc și au nevoie de curajul necesar să divorțeze. 

Citește și Horoscopul BANILOR 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În 2022 ai beneficiat de tranzitul lui Jupiter prin casa a șaptea, dar nu prea te-ai bucurat de acesta pentru că s-a apropiat de Neptun. Deci multă confuzie și frici cât cuprinde. Plus tot felul de pretendenți toxici. Dar din 6 martie, în casa a șaptea se va instala, până în 2026, Saturn. Și acesta nu tolerează nimic superficial. Vrea relații serioase, mature, cu parteneri cu diferență de vârstă. Ori așa, ori nimic. Saturn te poate face să te simți singur chiar și când ești într-o relație. Sunteți încurajați să călătoriți, să mergeți la evenimente sau să vă înscrieți la noi cursuri. Vă puteți cunoaște astfel viitorul partener. Iar cei care au o relație de ceva timp, pot trece la următoarea etapă. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Unul dintre cei mai romantici ani pentru voi! Din 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii și a oportunităților, va tranzita casa a cincea. Adică aceea a iubirii, romantismului, aventurilor, distracției, creativității, pasiunilor, dar și a creației. Cu alte cuvinte, veți fi cei mai seducători! Tranzitul Marelui Benefic in casa a cincea nu vorbește neapărat despre căsătorie, ci mai degrabă de iubiri spontane. Încrederea va fi la cote imense, veți avea succes nu doar în sectorul amoros. Cupidon va fi generos cu voi. Unii dintre nativi vor începe să se gândească la primul copii, iar alții la al doilea, al treilea. 

Poți citi previziunile 2023 integrale pentru fiecare zodie AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel