Horoscop FEBRUARIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în a doua lună a anului 2023!

Să nu vă faceți așteptări prea mari de la luna februarie! Pentru că este săracă în evenimente. Marte își continuă mersul nestingherit prin Gemeni. În plus, va fi susținut de către Jupiter în Berbec. Mercur părăsește semnul contaminat de retrogradare și intră în Vărsător, unde îi place. Și cum a doua lună a anului este considerată și luna iubirii, iată că și astrele ne oferă aspectele potrivite în acest sens. Venus va tranzita semnul Peștilor tocmai pentru a ne ajuta să facem pace cu trecutul, să ne vindecăm, să dizolvăm amintirile neplăcute și să învățăm să sperăm din nou. 
Cu alte cuvinte, avem parte de o pauză. Pentru că trebuie să știți ceva: martie va fi exuberantă, dinamică și marcantă din punct de vedere astrologic. Urmează unele evenimente istorice!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Cu Luna Plină în semnul tău de pe 5 februarie și cu Lilith acolo, trebuie să fii hotărât și să iei decizii importante. Poți să-ți schimbi jobul sau să faci diferite schimbări, fiindcă astrele te susțin. De pe 11 februarie, ai idei și ai cuvintele la tine. Poți să negociezi mai bine cu cei din jur. Spre finalul lunii, este nevoie să faci curat in finanțe și să te depărtezi de cele mai puternice frici. Citește aici previziunile complete pentru LEU în februarie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Focusul trebuie să ți se schimbe din februarie și se va muta pe muncă. Trebuie să îți dai seama și de ce obiceiuri trebuie să scapi, atât la job, cât și în treburile gospodărești. Ai nevoie de o mică varietate în rutina ta, dar și în stilul de viață. Luna Nouă se va petrece în casa relațiilor, așa că ai face bine să cauți vinovați, fie că ești tu sau este partenerul. Februarie te ajută să reglezi lucrurile pe plan amoros și aduce o perioadă bună pentru clarificări. Ai grijă și la cei din jurul tău! Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în februarie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

În prima parte a lunii, vei găsi cu greu cheful și motivația pentru a face lucruri. Însă, poți primi ajutor de la colegi, care te scapă din situații mai neplăcute. Urmează o lună bună să oferi sprijin celor din jur si să le faci mici daruri. Timp de aproximativ o lună, o să-ți canalizezi atenția către relații. Cei care sunt singuri pot cunoaște persoane noi, iar nativii care trec prin despărțiri, au parte de o etapă în care pot lăsa trecutul în spate. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în februarie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

S-ar putea să apară niște situații neplăcute la muncă odată cu Luna Plină de pe 5 februarie, dar se pot transforma în oportunități. Este posibil să nu te simți foarte bine în pielea ta în februarie sau devii mai retras. Pot să apară schimbări în viața ta, pe care vei fi nevoit să le gestionezi, dar trebuie să înțelegi că nu poți avea control absolut. Ai grijă la cheltuieli în această lună, dar și la pierderi. Partea amoroasă prezintă aspecte foarte bune. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în februarie 2023.

 

Iată și calendarul astrologic al lunii FEBRUARIE 2023!

Luna februarie nu este plină de evenimente importante. Dar să nu uităm că vine martie! Va fi o lună plină de aspecte istorice! Deci, putem profita așa cum se cuvine de Luna îndrăgostiților!

5 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

O Lună Plină specială. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

11 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Trecem de la rigiditatea gândirii din perioada lui Mercur în Capricorn(a fost și retrograd în acest semn) la detașarea planetei comunicării în semnul viitorului. Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. În plus, ne vom demonstra a fi mai toleranți. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

20 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI ȘI INTRAREA LUI VENUS ÎN BERBEC

Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Astrosens.ro recomandă și: Horoscop FEBRUARIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel