Horoscop FEBRUARIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în FEBRUARIE 2023.

Luna februarie este una simplă din punctul de vedere al astrologiei. Evenimentele nu vor fi unele cu răsunet. Mercur scapă de semnul contaminat de retrogradare, Marte este în continuare direct, Jupiter se mișcă fără opreliști în Berbec. Vom sărbători Sf. Valentin și Dragobetele în liniște. Dar trebuie să știți un lucru. Eu cred că nimic nu este întâmplător! Cred că astrele s-au pus de acord să ne dea un răgaz. Liniștea dinainte furtunii! Pentru că martie va fi o lună explozivă! Vom avea unele tranzite istorice, care vor întoarcea lumea cu susul în jos. Deci vă recomand să vă bucurați de februarie cât de mult puteți!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

O să ai un început de lună foarte plin, odată cu Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Însă, este o lună excelentă pentru tine. Astrele te ajută, așa că nu mai poți da vina pe nimeni și  nimic. Nu trebuie decât să faci un pas înainte, astfel încât să deschizi multe uși. Este o lună importantă ca să ceri mai mult, dar și să îndrăznești. Primești ajutor și de la cei din jur și ai un curaj interior incredibil. Este momentul să faci primul pas în februarie, pentru că din martie, o să ai foarte multe posibilități. Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în februarie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Venus îți aduce sprijin din partea altora și multe beneficii de care te poți bucura în a doua lună a lui 2023. Mai mult, din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă mai bine pentru nativii Taur. Totodată, urmează o lună bună ca să-ți dai seama în ce domeniu te-ai autosabotat, fie că este vorba despre situația profesională, personală sau socială. Ai și ocazia să ieși singur din anumite situații în care te-ai băgat. Fii atent la mesajele astrelor. Citește aici previziunile complete pentru TAUR în februarie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în mers direct în semnul tău, iar asta îți aduce curaj, forță și furie. Venus este în Casa a 10-a, așa că poți să ai parte de evenimente minunate, mai ales la început de februarie. Odată cu Luna Plină în Leu, de pe 5 februarie, o să-ți meargă mintea incredibil de bine. Poți să gândești diferit în această lună și să ceri lucruri noi. Poți învăța să pui și limite clare, mai ales în ceea ce privește familia. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în februarie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a lui februarie, ești îndemnat să ai mai multă grijă la aspectele financiare. În schimb, a doua parte a lunii este grozavă pentru studiu, călătorii și evoluție. Poți să citești, să te uiți la filme, să mergi la evenimente. Astrele te încurajează de minune, indiferent de vârsta ta. Este extrem de important și să te inspiri în ultimele două săptămâni din luna februarie. Citește aici previziunile complete pentru RAC în februarie 2023.

 

Iată și calendarul astrologic al lunii FEBRUARIE 2023!

Luna februarie nu este plină de evenimente importante. Dar să nu uităm că vine martie! O lună plină de aspecte istorice! Deci, putem profita așa cum se cuvine de Luna îndrăgostiților!

5 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

O Lună Plină specială. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

11 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Trecem de la rigiditatea gândirii din perioada lui Mercur în Capricorn(a fost și retrograd în acest semn) la detașarea planetei comunicării în semnul viitorului. Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. În plus, ne vom demonstra a fi mai toleranți. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

20 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI ȘI INTRAREA LUI VENUS ÎN BERBEC

Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Astrosens.ro recomandă și: Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel