Horoscop IANUARIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: adaptat după Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: adaptat după Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în prima lună a anului 2023!

Cu toții așteptăm ca prima lună a anului să fie una liniștită, cu vești bune și cu spațiu pentru a ne pregăti planurile. Ei bine, chiar mă bucur să fiu cea care să vă ofere un crâmpei de speranță. Marte nu va mai fi retrograd în Gemeni după 12 ianuarie. Și acest fapt este menit să ne aducă un strop suplimentar de claritate, logică și capacitatea de adaptare. Mercur își va opri și el retrogradarea. Am putea spune că primele două săptămâni ale anului vor fi mai dificile. Dar pe bune acum, este și normal! Pentru că va trebui să ne revenim după sărbători. A doua parte a lui ianuarie vine cu multă energie, chef de viață și dorința de a face primul pas. 

Încă din primele zile ale anului, ne vom da seama că victimizarea nu ne va aduce decât pierderi. De altfel, laitmotivul lui 2023 este acceptarea. Nu resemnarea care ne ține prizonieri în lumea regretelor. Ci acceptarea care ne ajută să evadăm din ghearele suferinței prelungite și inutile. 

Odată cu Luna Nouă din Vărsător, viața va cere de la noi următorul pas. Unul asumat și responsabil. Nu va mai fi cazul să acordăm putere oamenilor și situațiilor care nu ne mai fac bine.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Dacă îți propui să îndrăznești mai mult la începutul noului an, Lilith care intră în semnul tău pe 8 ianuarie îți întinde o mână de ajutor. În caz contrar, vei avea o mulțime de evenimente care te obligă să iei decizii. În ianuarie, poți fi mai atent la felul în care te arăți lumii, la cum te îmbraci și la modul de a te aranja, ca să captezi atenția. Vei fi mai orientat către propria persoană la început de an. Se arată șanse și pe plan sentimental și reușești să gestionezi stresul. Vezi aici previziunile complete pentru LEU în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

În ianuarie, o să ai mai multă claritate în ceea ce privește domeniul profesional și nu se mai arată atât de multe schimbări pe planul jobului. În noul an, trebuie să înveți să te pui pe primul loc, mai ales că lucrurile încep să se așeze pentru tine. Merită să acorzi atenție și planului sănătății, indiferent dacă sunt probleme minore sau majore. 2023 te va învăța să trasezi niște limite și să prioritizezi ceea ce este cu adevărat important: TU! Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Încerci să împaci și capra și varza la început de an, dar pur și simplu nu se poate, chiar dacă te străduiești. În ianuarie, o să iei și decizii în ceea ce privește partenerul și cântărești dacă relația mai merge sau nu. Cei singuri pot întâlni persoane noi, dar îi interesează doar dacă există planuri comune de viitor. La început de an, ocupă-te mai mult de ceea ce-ți face plăcere, ca să ai bucurie interioară. Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

La debutul lui 2023, odată cu oprirea retrogradării lui Marte, îți dai seama de puterea interioară uriașă pe care o ai. Renunți la victimizare, iar pe plan profesional, ești cel mai favorizat dintre toate semnele zodiacului. Intrarea lui Lilith în Leu în Casa a 10-a te face să-ți dorești să depășești orice limită în segmentul muncii. Nu trebuie decât să fii îndrăzneț, fiindcă te poate aștepta o lună excelentă. Fii curajos! Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION în ianuarie 2023.

 

Iată și calendarul astrologic al lunii ianuarie 2023!

3 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Până pe 27 ianuarie, Venus(planeta feminității, plăcerilor și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Venus se va întâlni cu Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. Vom aborda într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

7 IANUARIE: LUNA PLINĂ ÎN RAC

Această Lună Plină are ca laitmotiv dezrădăcinarea. Tot ce ține de confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de emoții, de rădăcini va fi provocat. Soarele din Capricorn vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna din Rac nu vrea să renunțe la trecut. Și cum Soarele va fi în conjuncție cu Mercur retrograd, ne va lovi nostalgia, dar nu în cel mai plăcut mod. Cei cu marcaj cardinal în astrograma natală(Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) vor resimţi din plin acest eveniment. 

8 IANUARIE: LILITH INTRĂ ÎN LEU

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Deci timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar atenție că narcisismul va fi în floare!

12 IANUARIE: MARTE ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL GEMENILOR

Din 30 octombrie, retrogradarea lui Marte a adus multă confuzie, răzgândiri, schimbări stresante. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. Dar atenție că efectele retrogradării vor continua până pe 25 martie!

18 IANUARIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Un aspect foarte bun pentru începutul anului! De ce? Vom putea lua decizii grele și nu vom mai reveni asupra ele. Ne vom asuma ceea ce altădată nici nu visam. Pragmatismul va deveni un beneficiu și nu un dezavantaj. Și bineînțeles, tot ce ține de comunicare, transporturi, documente nu va mai cunoaște amânări. Efectele retrogradării se vor mai întinde până pe 11 februarie.

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom trece de la energia rigidă a Capricornului la cea noncomformistă a Vărsătorului. Vom încerca să schimbăm regulile şi normele. Vom încerca să revoluționăm un domeniu. Cum Soarele se va întâlni ultima dată cu Saturn, ne vom da seama de efectele instabilității din martie 2020 încoace. 

21 IANUARIE: LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

27 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare. 

Astrosens.ro recomandă și: Horoscop IANUARIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel