Horoscop iunie 2022. Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Curaj, oportunități și surprize plăcute, dar și crize de furie și victimizare

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu cele mai noi detalii referitoare la ce anume vor întâmpina zodiile în luna iunie. Dacă Berbecii au de furcă cu furia în crearea propriului lor viitor și în hățișul plăcut al oportunităților, Taurii vor avea nevoie să dea piept cu emoțiile lor și să fie mai atenți la sănătate. Gemenii debordează de energie pozitivă, prietenie, participă la tot felul de evenimente, iar Racii își consolidează cariera, dar iau și decizii importante pe plan relațional. Mai multe detalii mai jos.

Evenimentele astrologice ale lunii iunie și felul în care acestea ne vor influența:

Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct

Chiar dacă își va relua mersul direct, Mercur face un careu cu Saturn, aspect care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi multe întârzieri, dar și probleme cu taxele și resursele. E posibil să crească din prețurile. 

Pe 13 iunie Mercur revine în semnul Gemenilor

Chiar dacă și-a încheiat retrogradarea, aceasta va avea efecte până la începutul lunii iulie. 

Pe 14 iunie avem Lună Plină în Săgetător

Ne dăm seama care va fi următorul pas, însă nu știm în totalitate cum să așezăm toate piesele din puzzle, mai ales că Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun care ne va face să fim plini de confuzie. 

Pe 21 iunie Soarele intră în Rac/ Solstițiul de vară

Începe vara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Pe 23 iunie Venus intră în Gemeni

Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! 

Pe 29 iunie avem Luna Nouă în Rac

Este un moment bun pentru a planifica mai multe lucruri bune pentru viitorul familiei noastre. 

Așadar, luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa! 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec în iunie 2022!

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, ... citiți previziunile complete pentru Berbeci sau cei cu Ascendentul în Berbec aici

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur în iunie 2022

Marte în casa a 12-a aduce multă victimizare, vă plângeți, vă supărați, vi se pare că vi se pun piedici. Vi se și arată exact unde ați greșit, unde v-ați înșelat. Dacă nu vă rezolvați problemele din trecut este destul de greu să mergeți mai departe, așa că profitați de acest răgaz pentru a conștientiza ce anume ar fi indicat să schimbați.

Aveți grijă și la... citiți previziunile complete pentru Taur/ Ascendent în Taur aici.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni în iunie 2022

Tranzitele lui Marte și ale lui Jupiter în casa a 11-a vă priesc de minune. Aveți în fața voastră o lună excelentă. Fiți foarte încrezători în prieteni, învățați să gestionați altfel situația cu ei, s-ar putea să vină multe ocazii și oportunități chiar prin prisma lor. Nu luați personal dacă se schimbă anumite planuri ale lor, sau dacă vi se pare că au spus anumite cuvinte neplăcute, nu au neapărat legătură cu voi. Un alt aspect foarte plăcut pe calea evoluției voastre este faptul că în iunie veți reuși ... Citiți previziunile complete pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni aici

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac pentru luna iunie 2022!

Pentru voi luna aceasta este foarte interesantă, mai ales în ceea ce privește cariera voastră. Îi aveți în casa a 10-a pe Jupiter și pe Marte, iar în casa a 11-a este Venus, Soarele va intra în semnul vostru pe 21 iunie. Aveți o lună excelentă din punct de vedere profesional! Chiar dacă ... citiți previziunile complete pentru Rac/ Ascendent în Rac aici.

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO!

Ați citit și horoscopul chinezesc al lunii iunie 2022? Detalii interesante aici!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel