Horoscop iunie 2022. Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești pentru Zodii în luna iunie a lui 2022. Săgetătorii vor fi înconjurați de bucurie, voioșie, poftă de viață și noroc. Capricornii vor avea nevoie să își gestioneze mai bine problemele din familie și să profite de ocazie pentru a face niște schimbări în casă, sau poate în refugiul lor emoțional. Vărsătorilor li se recomandă excursii și viață socială, iar Peștii ar face bine să aibă grijă cu banii. 

Evenimentele astrologice ale lunii iunie ne poartă către diverse schimbări. Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct, dar va face un careu cu Saturn care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Gemenilor s-ar putea să mai avem câteva câteva efecte ale retrogradării chiar dacă aceasta s-a încheiat. 

Luna Plină din semnul Săgetătorului care se va petrece pe 14 iunie ne face puțini confuzi din cauza careului cu Neptun, iar intrarea Soarelui în Rac și începutul verii marcat prin Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne va face să căutăm independența. Intrarea lui Venus în Gemeni de pe 23 iunie ne va face să avem chef de flirt și de distracții. 

Așadar, luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa! 

Citiți mai jos previziunile pentru nativii cu marcaj de Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Este o lună extraordinară, nemaipomenită pentru nativii Săgetător, „astrele ne dau, însă nu ne bagă și în traistă”, ne transmite din nou astrologul Daniela Simulescu.  

Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați. E o lună bună și pentru... Citiți previziunile complete pentru Săgetători aici

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Vă stresează problemele din familie, conflictele cu oameni dragi, situația de acolo, neputințele voastre, neputințele lor. Vă supărați, vă reproșați vouă înșivă, le reproșați și lor și parcă vă doriți să scăpați de rude. E o lună stresantă din punct de vedere familiar, ceea ce o face și mai bună pentru a vă muta, pentru a găsi un alt spațiu care să vi se potrivească vouă și energiei voastre.

Cu Marte în casa a 4-a ... Citiți previziunile complete pentru Capricorni aici!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă vreți să treacă luna pe lângă voi, atunci stați doar în casă, nu ieșiți, nu vorbiți, nu comunicați. Însă dacă vreți să aveți o lună bună, ieșiți, faceți mișcare, mergeți în excursii, folosiți dorul ăsta de călătorii pentru a vă simți mai bine și pentru a ieși în întâmpinarea oportunităților.

Sigur că s-ar putea ca în iunie să fie vorba despre nervi, funcționari, birocrație, însă toate se vor rezolva cu calm. S-ar putea să vreți să ... Citiți previziunile complete pentru Vărsători aici!

Pești/ Ascendent în Pești

Din iunie ar fi cel mai indicat să vă gândiți cum ați putea să investiți banii. Este o lună excelentă pentru a cere o mărire de salariu, poate lucrați undeva și vreți mai multe acțiuni. Jupiter vă oferă oportunități mari, dar și cheltuieli foarte mari. Încercați să cheltuiți cu un sens, să investiți în viitorul vostru, să puneți banii să muncească pentru voi. 

Profesional, ar putea să... Citiți previziunile complete pentru Pești aici!

Urmăriți întreaga emisiune mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel