Horoscop MAI 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna mai!

Jupiter va schimba semnul în luna mai. Va trece din exuberantul Berbec în pragmaticul Taur. Și astfel, ne vom da seama că oportunitățile vor veni doar din proiectele planificate. Dacă vrem succes, va trebui să ne găsim ritmul, să căutăm solul fertil și să nu abandonăm deloc. Mercur își va opri și el retrogradarea în același semn, deci vom avea claritate. Eclipsa de pe 5 mai îi poate pune pe unii în fața faptului împlinit, mai ales din punctul de vedere al resurselor. Și să nu uităm ceva: orice criză poate deveni o mare oportunitate!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea mult de muncă în luna mai a anului 2023 și s-ar putea ca stresul să pună stăpânire pe tine. Totodată, o să fii nevoit să ajustezi toate aspectele vieții, pe care Jupiter le afectează. Așadar, vei fi obligat să te ocupi, în egală măsură, de muncă, de casă, de relație, de copii. Mai multă atenție trebuie să se mute și în zona sănătății, unde nu ai nevoie de exagerări alimentare. Însă, este foarte important să călătorești în mai, pentru că orice drum îți va face bine. Va fi o perioadă minunată pentru examene și teste. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în mai 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să te bucuri de o lună cum rar îți este dat să vezi! Pentru că Jupiter se mută în Casa a 5-a, a iubirii, a pasiunii și a romantismului! Ce înseamnă asta? Că urmează o perioadă perfectă să cunoști pe cineva, să flirtezi, să ieși la întâlniri, oricare ar fi vârsta ta. Trăiește mai mult și bucură-te de viață, fiindcă astrele te sprijină extraordinar. În mai, merită să te distrezi, să te bucuri și să te ocupi mai mult de propriile plăceri. Fii deschis, pentru că nu o să regreți. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în mai 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

O să pui accent pe casă în următoarea lună, orice ar însemna acest lucru. Poate că vrei să te muți, să faci reparații în casă, ori să amenajezi diferit locuința. Apar atât evenimente pozitive în familie, cât și negative, în care te vezi nevoit să te implici. Mai mult, nici Marte nu îți face viața ușoară, pentru că intră în Casa relațiilor. Deci, dacă ai probleme cu partenerul, este posibil să se amplifice. Cei singuri pot cunoaște pe cineva. Nu în ultimul rând, apar și schimbări serioase pe partea profesională. Fii atent! Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în mai 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

În luna mai poți să profiți de un lucru: de învățare! Deschide-ți mintea și petrece zilele următoarei luni citind, urmărind filme și documentare care te educă. Poți să pui accent inclusiv pe domenii practice, din care poți să scoți niște bani în plus. Pune câțiva bani deoparte pentru a începe un curs sau pentru a învăța ceva nou, nu vei regreta. Investește în propria minte. Să știi că stresul de la muncă te va acapara și te poți simți depășit de situație. Până pe 20 mai, mergi la analize, la investigații. Este important tot ce ține de sănătate. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în mai 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii MAI 2023!

5 MAI: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION

Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

7 MAI: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda. 

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

20 MAI: MARTE INTRĂ ÎN LEU

Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului al Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

21 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI/ÎNCEPE SEZONUL GEMENILOR

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vezi și: Horoscop MAI 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel