Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce le aduce luna mai nativilor Scorpion? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Scorpion/Ascendent în Scorpion MAI 2024

Primele trei săptămâni sunt foarte importante pe plan relațional. Jupiter și Venus sunt în casa a 7-a și îți aduc foarte multe oportunități.

Jupiter este în casa a 7-a încă din mai anul trecut. Deja probabil ai trecut prin multe schimbări din punct de vedere amoros. Poate că ai divorțat, ți-ai dus relația la următorul nivel sau ai cunoscut tot felul de persoane. Ai fost într-o schimbare permanentă.  Probabil întâlnirea dintre Jupiter și Uranus din luna aprilie s-a simțit precum un uragan, un tunet.

Până pe 26 mai, ți se mai dă o șansă. Cât Jupiter va mai fi în casa a 7-a, te obligă să îți dai seama că dragostea nu este aceea din cărți. Nu uita că Saturn este în casa a 5-a. Poate că ai visat, ai sperat și ți-ai imaginat. Dar tot nu iese așa cum ți-ai dorit tu. Viața te învață că trebuie să accepți realitatea pe care o ai. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu îți mai bați capul cu o relație de care ai tras, dacă nu s-au văzut schimbări. Lasă spațiu pentru altă persoană.

În plus, îți poți da șansa să discuți situații care au ieșit la iveală și nu ți-au plăcut. Ai capacitatea de a fi mai vulnerabil și să lași orgoliul. Poți să îl asculți pe celălalt și să fii empatic.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în 2026

Dacă ești singur, este o perioadă bună. Totuși, nu te grăbi să intri într-o relație doar pentru a fi în una. Nu ține cont de faptul că societatea își dorește să ai o relație. Ai putea face una dintre cele mai mari greșeli. Când Jupiter se duce în casa 8-a, îți poți da seama că ai cam greșit. Și vei vedea că ceea ce oferi, nu primești. Fii cât mai înțelept în planul personal.

Cu Saturn în casa a 5-a, din partea partenerului vei mai primi și vești neplăcute, nu doar dulcegării. Familia acestuia poate trece prin probleme sau chiar el întâmpină dificultăți la serviciu. Trebuie să îl ajuți și să fii acolo pentru el.

Pe 8 mai, Luna Nouă va fi în casa a 7-a. Din nou, ți se atrage atenția să fii mai atent în plan relațional.

Pe durata întregii luni, Marte, guvernatorul tău, se află în casa 6-a. Nu îți priește acest tranzit din cauză că îți aduce mult stres la serviciu pe care nu-l poți gestiona. Colegii te supără. Ai impresia că sunt lenți și vrei să îi cerți. Te simți într-o competiție cu toată lumea. Ai și treburi gospodărești de care trebuie să te ocupi. În luna mai, vei avea senzația că ești în criză de timp.

Astrologul te sfătuiește să nu îți ignori simptomele sau semnele pe care ți le dă organismul. De exemplu, dacă mai ai nevoie de o oră în plus de somn și poți, nu ezita. Fiind în fugă permanentă cu Marte în casa a 6-a, uiți să mănânci, să bei apă și să dormi. Tragi de tine considerând că nu ai limite. Construiește-ți o rutină cât mai simplă, nu îți complica viața!

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel