Horoscop noiembrie 2021. Previziuni pentru TOATE zodiile!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop noiembrie 2021. Previziuni pentru TOATE zodiile!
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2021. Previziuni pentru TOATE zodiile!

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile lunii noiembrie pentru toate semnele!

 

Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

De remarcat faptul că Marte este guvernatorul tău. Cum începe luna noiembrie, este deja în Scorpion. Deci toată luna vei trăi sub această energie. Marte în Scorpion te ajută foarte mult să te retragi, dar să îţi şi verifici resursele pe care le mai ai în acest an. 

Cu Marte în Scorpion e bine să vă ocupaţi de tot ce înseamnă credite, rate, datorii investiţii, afaceri, bani din alte resurse, moşteniri. Adică, cu Marte în această zonă te mai linişteşti, dar te lasă să te ocupi de ceva din spate, nu mai eşti atât de activ în viaţa publică, să zicem. Pentru tine va veni o perioadă de control. Vei dori să ştii tot ce se întâmplă în jurul tău, în lumea ta şi o să încerci să ţii frâiele la toată lumea. Nu o să fie atât de uşor.

Pe plan personal, în modul general, e o lună de retragere, de hibernare, însă, în acelaşi timp, de planificare, de făcut strategii sau de făcut alte perspective, alte viziuni. Intuiţia îţi va funcţiona foarte bine, spiritul vizionar va fi acolo.

Ce mai este important pentru tine este că acest Marte în Scorpion va activa - odată cu eclipsa de pe 19 noiembrie -axa resurselor: banii tăi şi banii celorlalţi. Adică banii pe care îi obţii prin muncă proprie, ori din alte surse precum moşteniri, banii de la partener sau dobânzi etc. 

Deci este o lună în care e bine să dai un pas în spate, să lucrezi din spate, din culise. De ce te duci în culise?

Citeşte AICI horoscopul complet pentru BERBEC

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre. Veţi pune piciorul în prag şi veţi spune până aici pot, eu asta vreau, eu asta nu mai vreau. Dacă aveţi de încheiat un contract sau de făcut o înţelegere, o încheiere, sunteţi foarte radical.

Şi să nu uităm de faptul că Marte intră în casa a şaptea - a relațiilor -  pe toată durata lunii. Ce înseamnă asta? Ori întâlniţi parteneri care sunt foarte radicali şi nu vă lasă să vă faceţi mendrele, ori voi sunteţi cei care puneţi piciorul în prag şi impuneţi limite.

Acum cu Venus în Capricorn trebuie să aveţi şi voi grijă în zona relaţională. Pentru că Venus va retrograda la un moment dat. Mai ales pentru relaţiile la distanţă, pentru relaţiile online. Ştim că sunteţi dornici de relaţii fizice, să palpaţi, să simţiţi, dar în aceste vremuri apelăm şi la aplicaţii sau site-uri de dating. Relaţiile începute la distanţă sau online sau cele pe care le aveţi chiar şi acum, s-ar putea dă fie testate. 

Avem un moment de care îmi este teamă: Marte careu Saturn. Asta se întâmplă undeva pe 19 noiembrie, tot când avem eclipsa.

Citeşte AICI horoscopul complet pentru TAUR

Gemeni (sau cei cu ascendent în Gemeni)

Bucuria mare este că Mercur scapă de sub aripa retrogradării. Deşi a fost retrograd până pe 18 octombrie, influenţa lui se simte până pe 6 noiembrie, până va ieşi de tot în Balanţă şi va intra în Scorpion.

Va face nişte aspecte destul de interesante cu Saturn şi cu Jupiter, dar să ştiţi că Mercur în Scorpion, pentru voi, vă duce atenţia foarte mult în zona profesională, în zona muncii, în ritualurile pe care le aveţi, în modul în care vă ocupaţi de treburile gospodăreşti. 

Cu Mercur în Scorpion s-ar putea dintr-o dată să nu mai fiţi la fel de comunicativi, de activi, de efervescenţi, ci să fiţi mai introvertiţi, mai filozofi, mai înţelepţi şi să vă concentraţi, să vă focusaţi să şi fiţi implicaţi.  Cât Mercur va tranzita Scorpionul în luna noiembrie, pentru voi e foarte important să nu credeţi tot ce auziţi şi tot ce vedeţi. Trebuie să verificaţi, să săpaţi adânc. Cu siguranţă găsiţi lucruri acolo.

Tot în noiembrie e o lună bună pentru cei care în ultimul timp au simțit că nu sunt bine mental sau emoţional. Mercur în Scorpion, alături de Marte vă pot ajuta să vă vindecaţi, să găsiţi anumite obiceiuri care să vă scoată dintr-o zonă care nu vă place deloc.

O altă veste: acest Venus care intră în Capricorn, la voi chiar vorbeşte despre relaţiile pe care le aveţi cu instituţiile financiare.

Citeşte AICI horoscopul complet pentru GEMENI

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Vorbim de cele două faze ale Lunii: o dată că e eclipsa de pe 19 noiembrie, dar avem pe 4 noiembrie o Lună Nouă în Scorpion 'minunată'. Pentru astrologi este foarte ofertantă pentru că face opoziţie perfectă cu Uranus, exact ce nu vă place vouă. Că voi vreţi linişte, confort, totul să fie pus la punct, să meargă lucrurile de la sine. Vine Luna Nouă şi pe 4 noiembrie vine un eveniment surpriză şi vă schimbă viaţa, vreţi, nu vreţi! Nu trebuie să faceţi voi ceva, ci se întâmplă ceva în jurul vostru.

Luna Nouă fiind în Scorpion, pentru voi e in casa a cincea. Evenimentele pot ţine de copii, de partenerul romantic, de pasiunile voastre sau de partea financiară. Casa a cincea are o implicaţie financiară uimitoare.

Dar vă rog să aveţi grijă în jurul datei de 4 noiembrie şi în jurul datei de 19 noiembrie. Aici chiar puteţi să vă implicaţi voi în anumite evenimente ce ţin de axa 5-11.

Când vorbim de careu între Marte şi Saturn, vorbim despre nişte teste, despre nişte blocaje, despre nişte pierderi, detaşări, tot felul de situaţii care pot părea destul de neplăcute. De acea, aveţi grijă ca în luna noiembrie să vă protejaţi pe cât posibil.

Pentru cei care sunt singuri, pot găsi persoane care să îi stimuleze foarte mult. E o lună bună din acest punct de vedere. 

Citeşte AICI horoscopul complet pentru RAC

Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 4 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021.

Pe 4 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta? Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Ce înseamnă aceste case? Casa a patra este legată de fundaţia emoţională, de casa ta, de familie, de locul unde ai copilărit, dar şi de cum te arăţi publicului, iar casa a zecea este legată de obiectivele tale profesionale, de statutul tău, de rolul tău în societate, de poziţia ta în comunitatea din care faci parte, de viitorul job pe care ţi-l doreşti. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional. 

Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm. Deci, trebuie să înveţi să gestionezi altfel echilibrul job-familie sau parte profesională versus viaţă personală.

Grijă mare în jurul datei de 4 noiembrie şi în jurul datei de 19 noiembrie!

Citeşte AICI horoscopul complet pentru LEU

Fecioară (sau cei cu ascendent în Fecioară)

Spuneam că luna noiembrie face trecerea de la anul 2021 la 2022. Ce se întâmplă? La voi, mult marcaj este pe casa a treia: comunicare, drumuri, discuţii, acte, negocieri, contracte, proceduri, chestii administrative.

Multă zăpăceală, însă vă pregăteşte puţin pentru 2022. Jupiter şi Saturn sunt în mers direct, se duc uşor către casa a şaptea. Deci da, luna noiembrie e cu muncă, multe discuţii, contracte, negocieri, poate şi ruperi. Există o eclipsă, o Lună Plină pe data de 19 noiembrie, dar şi Luna Nouă de pe 4 noiembrie, care se va petrece la voi în casa a treia, este destul de activă.

Jupiter şi Saturn sunt în mers direct în casa a şasea. Vă ajută să încheiaţi nişte proiecte la locul de muncă, astfel încât să vă puteţi ocupa de relaţia pe care o aveţi. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, să vă gândiţi ce tip de partener vă doriţi.

E adevărat că Venus este în casa a cincea, în Capricorn şi va retrograda. S-ar putea să vă aducă idile scurte, oameni pe care vi-i doriţi, dar nu îi puteţi avea, se mai întâmplă, dar astea vă pregătesc pentru anul 2022, când Jupiter va tranzita casa a şaptea.

În 2022 este foarte important să fiţi atenţi la relaţia pe care o aveţi. 

Citeşte AICI horoscopul complet pentru FECIOARĂ

Balanţă (sau cei cu ascendent în Balanţă)

Să vorbim despre faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră pe 5 noiembrie în Capricorn şi va sta acolo până în martie anul viitor. Important e să ştiţi că va şi retrograda din data de 19 decembrie până pe 30 ianuarie 2022. Dar efectele retrogradării se simt şi mai devreme, chiar de când intră în Capricorn.

Venus va intra în casa a patra: chestiuni legate de casă, de familie, de relaţiile pe care le aveţi cu membrii familiei. Dar, până acolo, vorbim de siguranţa voastră emoţională, de ce căutaţi într-o relaţie, de ce vă trebuie să vă simţiţi confortabil şi trebuie să vă uitaţi la relaţia pe care o aveţi: vă oferă confort emoţional sau nu? Ce puteţi să faceţi să îl aveţi? Vorbiţi, discutaţi!

Casa a patra are legătură şi cu expunerea faţă de public. Aici vorbim despre partener. Pentru cei care sunt singuri, faptul că Venus va retrograda, trebuie să aveţi grijă la oamenii pe care îi întâlniţi, să nu vă grăbiţi. 

Luna Nouă de pe 4 noiembrie este în opoziţie cu Uranus. S-ar putea să se întâmple ceva neaşteptat legat de banii celorlalţi cu care sunteţi implicaţi.

Tematica principală a lunii noiembrie pentru voi: banii.

Citeşte AICI horoscopul complet pentru BALANŢĂ

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Voi sunteţi protagoniştii lunii noiembrie! Vouă nu vă place să fiţi în faţă, vă place să staţi în spate şi să vă faceţi treaba.

În noiembrie aveţi aşa: Soarele intră pe 23 octombrie în semnul vostru. Mercur intră pe 6 noiembrie în semnul vostru. Marte, pe 31 octombrie, intră în semnul vostru. Deci, astea trei vă urmează cam toată luna. 

Curaj! Faptele voastre sunt văzute. Nu o să vă puteţi piti deloc în luna noiembrie.

Dacă aţi aşteptat un moment tot anul să faceţi ceva, să aveţi curaj să iniţiaţi ceva, acum, în noiembrie, e momentul vostru. Dar, atenţie la Luna Nouă de pe data de 4 noiembrie şi la Luna Plină / eclipsa de pe 19 noiembrie!

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, ceea ce înseamnă că este un moment bun să o luaţi de la capăt în orice domeniu. Dar, atenţie!

Citeşte AICI horoscopul complet pentru SCORPION

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

E important să ştii că guvernatorul tău, Jupiter, este în mers direct din data de 18 octombrie. Şi cel puţin până la sfârşitul lunii decembrie, e în Vărsător. E adevărat că e şi Saturn acolo. Ce înseamnă asta? Că tu, de acum, din luna noiembrie, ai putea să înveţi mai multe despre tine. Ai putea să profiţi de faptul că ai în casa a 12-a şi Soare, şi Mercur, şi Marte. Casa a 12-a este o casă a izolării, a retragerii. Aş vrea să cred că te izolezi singur, nu că apar situaţii în familie, cu rude, persoane dragi, prieteni, probleme de sănătate, că ai făcut plimbări de la instituţie la instituţie. Sper ca, de fapt, tu să te retragi singur şi să priveşti totul puţin din spate. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că ai mare nevoie să te studiezi, să îţi dai seama cine eşti.

Luna Nouă din data de 4 noiembrie - din casa a 12-a - şi eclipsa - Luna Plină de pe 19 noiembrie, care se va petrece în casa a 6-a - aceste două aspecte la tine vorbesc şi despre nevoia de a renunţa la un obicei din punct de vedere profesional, de a renunţa la un loc de muncă, de a schimba departamentul, de a învăţa să delegi. Vei învăţa să tratezi, pe de-o parte, mult mai serios ceea ce faci, dar pe de altă parte, să mai dai şi altora, să mai scapi puţin de excesul de zel, mai ales la nivel profesional.

Însă, dat fiind faptul că în casa a treia ai şi Jupiter, şi Saturn, e momentul ca, cel puţin până la finalul anului, când guvernatorul tău va trece în Peşti, în casa a patra, atâta timp cât este în casa a treia, e momentul în care să te studiezi, să te înveţi să ştii cine eşti, să porneşti în anul 2022 cu un CV personal.

Nu-ţi mai da valoare prin ceilalţi!

Citeşte AICI horoscopul complet pentru SĂGETĂTOR

Capricorn (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Venus intră pe 5 noiembrie în semnul tău. E adevărat că va retrograda pe 19 decembrie, dar până atunci mai e. Ce înseamnă asta? Că, dintr-o dată, veţi dori să iubiţi, să fiţi iubiţi, să vă înfrumuseţaţi, să vă cumpăraţi tot felul de lucruri, să vă lăudaţi, să vă dichisiţi. E important să vă puneţi în valoare cât se poate de mult. Să luaţi puţin din casa a doua, unde Jupiter-Saturn sunt în mers direct, din banii ăia să luaţi puţin pentru o tunsoare, de exemplu. E important să vă iubiţi în luna noiembrie, să vă luaţi flori, să vă luaţi o carte, să ieşiţi undeva să mâncaţi ceva delicios, să faceţi o baie parfumată, sa faceţi ceva care să vă placă. E şi păcat de acest tranzit a lui Venus în semnul vostru, care stă mult, stă până în martie la anul, chiar dacă va retrograda. Aveţi nevoie de iubire, în primul rând pentru voi.

Pentru cei singuri, vor vedea că sunt, dintr-o dată, mai atractivi. Oamenii se vor uita altfel la ei. Dar trebuie să faceţi şi voi ceva, să intraţi în discuţii. E o lună bună pentru a vă pune în valoare, indiferent de vârsta pe care o aveţi, indiferent de statut, de educaţie, de contul din bancă. E o lună minunată să vă scoateţi puţin din hibernare şi să străluciţi cât se poate de mult.

Este o lună importantă din punct ne vedere amoros pentru voi!

Citeşte AICI horoscopul complet pentru CAPRICORN

Vărsător (sau cei cu ascendent în Vărsător)

Îţi aduc aminte că tu, în casa I, ai pe Jupiter şi pe Saturn în mers direct până la finalul anului. Îţi atrag atenţia încă din decembrie anul trecut: dacă nu ai făcut nimic până acum, anul acesta, mai ai mari şanse să mai faci ceva până la sfârşitul lunii.

Vei avea în casa a 10-a Soare, Marte şi Mercur: VIS! Ce îţi poţi dori mai mult? Şi Venus va intra în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că vei primi mici ajutoare de unde nu te aştepţi. 

Dar când ai în casa a 10-a Soare, Mercur, Marte, cariera ta, statutul tău, poziţia ta, toate acestea capătă importanţă şi capătă vizibilitate. Orice faci din punct de vedere profesional, în luna noiembrie se va vedea. De ce se întâmplă lucrul ăsta? Trebuie să ai mai multă grijă de imaginea ta.

Atenţie, că Jupiter şi Saturn în casa I şi acele planete din casa a 10-a vă ajută să porniţi ceva pe cont propriu!

În luna noiembrie şi decembrie vă rog să nu vă grăbiţi din niciun punct de vedere. De altfel, Venus în casa a 12-a vă aduce mici ajutoare neaşteptate. 

Iar, de la finalul lunii noiembrie, mai ales de pe 22, 23, 24 noiembrie... 

Citeşte AICI horoscopul complet pentru VĂRSĂTOR

Pești (sau cei cu ascendent în Peşti)

Aleluia! Planetele din Balanţă, din casa a 8-a, unde v-au epuizat de nu aţi mai putut, trec în casa a 9-a. Venus a fost în casa a 10-a.

Sunt sigură că, în ultima lună, din punct de vedere profesional s-au întâmplat schimbări, multe dintre ele benefice sau schimbări pe care le-aţi aşteptat.

Cu Soare, Marte şi Mercur trecând în casa a 9-a, dintr-o dată, vedeţi luminiţa de la capătul tunelului şi vă luptaţi pentru ea şi vă ambiţionaţi, aveţi curaj şi găsiţi oamenii potriviţi să vă înveţe ce să faceţi. Ori voi îi veţi învăţa pe alţii ce să facă.

E o lună bună pentru călătorii, pentru examene, pentru studiat. 

E o lună importantă şi pentru cei care au chestiuni legale, juridice. De asemenea, relaţiile cu oamenii din străinătate devin mai interesante. Ori vă întâlniţi mai des, vorbiţi mai des, ori vin în vizită, vă duceţi în vizită. E multă zăpăceală în casa a 9-a, dar e un lucru bun.

După care, la sfârşitul lunii, Soarele şi Mercur trec în casa a -10 -a. Dacă aţi primit veşti în luna octombrie, luna noiembrie este de tranziţie. Veţi vedea roadele muncii voastre mai degrabă spre sfârşitul lunii noiembrie.

Citeşte AICI horoscopul complet pentru PEŞTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel