Horoscop noiembrie. O lună INTENSĂ pentru ACESTE zodii!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop noiembrie. O lună INTENSĂ pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Pexels)
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie. O lună INTENSĂ pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Pexels)

Marte în Scorpion este un aspect la fel de intens precum sună! Vine la pachet cu lecţii grele, care au menirea să ne întărească. Nu trebuie să te sperii, tot răul e înspre bine! Câteva semne vor fi mai afectate în această perioadă, ceea ce înseamnă că vor simţi mai intens efectele acestui tranzit, iar experienţele lor de viaţă în săptămânile care urmează vor fi mai emoţionale, mai puternice.

Marte în Scorpion îi va mişca sau afecta pe cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Fiind semn fix, Marte în Scorpion, va fi şi Soarele acolo, să nu uităm de faptul că avem Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Deci, se activează această cruce pe semne fixe.

Cei care vă ştiţi cu Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător în astrogramă, perioada următoare, cu Marte în Scorpion, va fi destul de importantă. Veţi trece prin tot felul de evenimente sau veţi ajunge în tot felul de crize, în momente în care vă veţi da seama că nu mai aveţi cale de întors. De aici, înainte. Mai jos nu se poate, doar mai sus. Doar că atunci când ai marcaj fix în astrogramă, nu te mişti, trebuie să se întâmple ceva, o criză. Cu Marte în Scorpion se întâmplă. 

Citeşte mai departe pentru a afla la ce să te aştepţi în următoarea lună:

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre. Veţi pune piciorul în prag şi veţi spune până aici pot, eu asta vreau, eu asta nu mai vreau.  Dacă aveţi de încheiat un contract sau de făcut o înţelegere, o încheiere, sunteţi foarte radical.

Şi să nu uităm de faptul că Marte intră în casa a şaptea - a relațiilor -  pe toată durata lunii. Ce înseamnă asta? Ori întâlniţi parteneri care sunt foarte radicali şi nu vă lasă să vă faceţi mendrele, ori voi sunteţi cei care puneţi piciorul în prag şi impuneţi limite.

Acum cu Venus în Capricorn trebuie să aveţi şi voi grijă în zona relaţională. Pentru că Venus va retrograda la un moment dat. Mai ales pentru relaţiile la distanţă, pentru relaţiile online. Ştim că sunteţi dornici de relaţii fizice, să palpaţi, să simţiţi, dar în aceste vremuri apelăm şi la aplicaţii sau site-uri de dating. Relaţiile începute la distanţă sau online sau cele pe care le aveţi chiar şi acum, s-ar putea dă fie testate. 

În rest, pentru Tauri sau cei cu ascendentul în Taur, trecând peste conflicte care pot apărea în relaţii sau parteneriate, poate fi o lună bună din punct de vedere profesional.

Avem un moment de care îmi este teamă: Marte careu Saturn. Asta se întâmplă undeva pe 19 noiembrie, tot când avem eclipsa. 

Citeşte aici previziunile complete pentru TAUR

Leu (sau cei cu ascendent în Leu)

Două momente sunt importante pentru tine: Vorbim despre Luna Nouă (care se va petrece pe 4 noiembrie) şi despre Luna Plină (care se petrece pe 19 noiembrie). Pe 19 noiembrie este şi o eclipsă minunată, una dintre cele mai faimoase eclipse ale anului 2021.

Pe 4 noiembrie avem o Lună Nouă în Scorpion. Este implicat Soarele, guvernatorul tău. Doar că această Lună Nouă, ce să vezi, este în opoziţie cu Uranus. Ce înseamnă asta?

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, va avea importanţă şi în casa a zecea, unde se va petrece Luna Plină de pe 19 noiembrie. La tine axa 4-10, casele 4 şi 10, sunt activate toată luna. Când aceste două axe sunt atât de trâmbiţate într-o lună, e clar că ori se întâmplă ceva în casa în care locuieşti, poate trebuie să muţi, să schimbi, să decorezi, poate se strică ceva, ori se schimbă ceva pe plan profesional. 

Aş vrea să cred că este o lună în care tu vei echilibra foarte mult viaţa profesională cu cea personală. Este nevoie! Pentru că dacă nu faci lucrurile acestea, planetele din Scorpion, care vor tranzita casa a patra, îţi vor aduce foarte multe momente copleşitoare din punct de vedere emoţional. Te vei simţi epuizat. Pur şi simplu nu mai ai resurse, nu mai ai puteri şi nici familia nu te susţine atât de mult pentru că trece Marte pe acolo şi îi face şi pe ei mai 'nesuferiţi' în jurul tău, să ne imaginăm.

Grijă pe 5 şi 19 noiembrie!

Citeşte aici previziunile complete pentru LEU

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Voi sunteţi protagoniştii lunii noiembrie! Vouă nu vă place să fiţi în faţă, vă place să staţi în spate şi să vă faceţi treaba.

În noiembrie aveţi aşa: Soarele intră pe 23 octombrie în semnul vostru. Mercur intră pe 6 noiembrie în semnul vostru. Marte intră în semnul vostru. Deci, astea trei vă urmează cam toată luna. 

Curaj! Faptele voastre sunt văzute. Nu o să vă puteţi piti deloc în luna noiembrie.

Dacă aţi aşteptat un moment tot anul să faceţi ceva, să aveţi curaj să iniţiaţi ceva, acum, în noiembrie, e momentul vostru. Dar, atenţie la Luna Nouă de pe data de 4 noiembrie şi la Luna Plină / eclipsa de pe 19 noiembrie!

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, ceea ce înseamnă că este un moment bun să o luaţi de la capăt în orice domeniu. Dar, atenţie! Să nu aveţi aşteptări pentru că Luna Nouă va fi în opoziţie cu Uranus. Şi Uranus zice: ajungi acolo unde vrei tu, dar nu cum te gândeşti tu. Gândiţi-vă la intenţie, dar nu vă faceţi planuri.

La voi, luna noiembrie vorbeşte despre încheieri de etape şi începuturi de noi etape. Încheierile pot veni în zona relaţională, puteţi termina o relaţie, puteţi schimba ceva ce nu a funcţionat într-o relaţie. 

Aveţi mare grijă că, atât Luna Nouă de pe 4 noiembrie, cât şi Luna Plină de pe 19 noiembrie, nu vă ajută să ţineţi secrete. 

Deci, eu versus tu este tematica lunii noiembrie pentru voi. 

Citeşte aici previziunile complete pentru SCORPION

Vărsător (sau cei cu ascendent în Vărsător)

Îţi aduc aminte că tu, în casa I, ai pe Jupiter şi pe Saturn în mers direct până la finalul anului. Îţi atrag atenţia încă din decembrie anul trecut: dacă nu ai făcut nimic până acum, anul acesta, mai ai mari şanse să mai faci ceva până la sfârşitul lunii.

Vei avea în casa a 10-a Soare, Marte şi Mercur: VIS! Ce îţi poţi dori mai mult? Şi Venus va intra în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că vei primi mici ajutoare de unde nu te aştepţi. 

Dar când ai în casa a 10-a Soare, Mercur, Marte, cariera ta, statutul tău, poziţia ta, toate acestea capătă importanţă şi capătă vizibilitate. Orice faci din punct de vedere profesional, în luna noiembrie se va vedea.

De ce se întâmplă lucrul ăsta? Trebuie să ai mai multă grijă de imaginea ta. Cu Jupiter şi Saturn în casa I, ai putea să te îmbraci altfel, să vorbeşti altfel, să te comporţi altfel, iar cu planetele din casa a 10-a, ai putea să îţi dai mai multă importanţă, să fii mai întreprinzător.

Cei care sunt şefi vor avea o lună foarte plină de evenimente. Cei care au şefi mai tirani, mai dificili, vor avea o lună destul de grea. Important e să îţi dai tu valoare din punct de vedere profesional şi să nu te laşi. Trebuie să te lupţi şi să fii văzut. În luna noiembrie trebuie să pui punctul pe 'i'.

Luna noiembrie, din punctul de vedere al carierei, trebuie să te gândeşti ce vrei să faci cu viaţa ta, unde vrei să ajungi, următorul nivel.

Atenţie, că Jupiter şi Saturn în casa I şi acele planete din casa a 10-a vă ajută să porniţi ceva pe cont propriu.

Citeşte aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel