Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/ Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/ Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează intrarea lui Venus în semnul Peștilor.

Iată câteva detalii despre cele mai importante evenimente astrologice.

Azi, avem o zi destul de aglomerată din punct de vedere astral.

În primul rând, discutăm despre un careu dintre Marte în Vărsător și Uranus în Taur. Ce aduce acest aspect? Lipsă de concentrare, surprize și instabilitate. Dar există și o parte bună, fiindcă acest aspect ne provoacă să aducem schimbări în modul în care ne raportam la prieteni, la comunitate, la planurile pentru viitorul apropiat. Nativii cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Tot azi, Mercur intră în Berbec. Mercur este planeta comunicării verbale și non-verbale. Iar Berbecul este primul semn din zodiac, semn al nașterii și al începutului. Berbecul discută despre îndrăzneală, curaj, impulsivitate, furie. Mercur în Berbec aduce hotărâre și vorbește despre un ton direct. Dacă nu ai luat încă o decizie pe un anumit plan până acum, este momentul să o faci. 

Mercur în Berbec de pe 10 martie. Mesaje și anunțuri importante pentru fiecare zodie/ascendent

Să nu uităm nici de Luna Noua în semnul Peștilor! Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn și în sextil de semn cu Uranus și Jupiter. Suntem nevoiți să facem diferența între ficțiune și realitate.

Daniela Simulescu ne vorbea despre o dizolvare sau despre un nou început, odată cu această Lună Nouă, deoarece are loc în ultimul semn din zodiac.

Nu trebuie să credem că tot ceea ce este în capul nostru este real. Trebuie doar să acceptăm că una este ceea ce speram noi sau ceea ce ne imaginam și alta este realitatea, de cele mai multe ori, destul de neplăcută. Cei mai marcați vor fi nativii care aparțin zodiilor mutabile, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Luna Nouă în Pești. TREI ritualuri recomandate pentru evoluție spirituală

Pe 12 martie, Venus intră în Pești, unde va rămâne până la 5 aprilie. O să trecem de la detașarea Vărsătorului la cascada de emoții specifice Peștilor. Cu acest tranzit, ne adaptăm. La nivel mondial vorbim de compasiune, de riscuri și negocieri, însă la nivel personal, suntem într-o oază de liniște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel