Luna Nouă în Pești. TREI ritualuri recomandate pentru evoluție spirituală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
freepik.com

Luna Nouă în Pești este un moment potrivit pentru a începe proiecte noi, dar și pentru a te conecta cu intuiția ta. Poți să evoluezi din punct de vedere spiritual.

Astăzi, beneficiem de o Lună Nouă în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. Această fază a lunii este potrivită pentru intenții și ritualuri. 

Afirmații de Lună Nouă pentru noi începuturi, iertare și acceptare

Iată trei ritualuri pe care le poți folosi în timpul Lunii Noi din Pești de pe 10 martie!

Alege meditația. Vizualizează.

Găsește un loc liniștit din casă, unde poți medita.

Respiră adânc, pentru a-ți calma mintea și corpul. Imaginează-ți o energie blândă și luminoasă care te înconjoară. Vizualizează-ți intențiile și dorințele pentru viitorul apropiat și concentrează-te pe ceea ce îți dorești să atragi în viața ta.

În timp ce te conectezi cu aceste intenții, vei simți cum energia Lunii Noi din Pești îți amplifică puterea vizualizării și îți întărește intuiția. Rămâi în această stare de meditație și vizualizare timp de cel puțin 15-20 de minute sau cât timp consideri că este necesar.

Lună Nouă în Pești, pe 10 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să distingem între ficțiune și realitate!"

Purifică spațiul și curăță-l din punct de vedere energetic

Alege o metodă de purificare ce te atrage, cum ar fi folosirea tămâii, pentru a purifica spațiul în care te afli. Aprinde tămâia și roagă-te sau afirmă-ți intenția de a elimina energiile negative și de a atrage lumină și puritate în viața ta.

Folosește cu atenție tămâia prin casă ori în jurul corpului tău, în special în zonele în care simți că energia este blocată. Poți, de asemenea, să faci o baie de purificare cu sare de mare sau să te speli cu apă curată și să vizualizezi cum toate energiile negative sunt eliminate din corpul tău.

Scrie-ți intențiile și manifestează!

Ia un caiet sau o foaie de hârtie și scrie cu atenție intențiile și dorințele tale pentru perioada care începe odată cu Luna Nouă în Pești.

Fii specific în legătură cu ceea ce îți dorești să atragi în viața ta și formulează-ți intențiile într-un mod pozitiv și afirmativ.

După ce ai scris toate intențiile, poți să le citești cu voce tare, ca sa te încarci cu energia și puterea cuvintelor. După ce ai terminat, poți păstra hârtia cu intențiile într-un loc special sau poți să o arzi, eliberând intențiile tale în Univers, pentru a putea fi manifestate.

Indiferent de ritualul pe care îl alegi, asigură-te că îl faci cu intenție (și atenție). Astfel, vei beneficia de energia puternică a Lunii Noi în Pești pentru a-ți îndeplini dorințele și pentru a te conecta cu partea ta spirituală, la un nivel mai profund.

Ai putea să citești și acest articol: Cele PATRU ZODII afectate de Luna Nouă din Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel