Lună Nouă în Pești, pe 10 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să distingem între ficțiune și realitate!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Mâine, pe 10 martie, vom avea o Lună Nouă în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. Iată despre ce ne vorbește acest lucru, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Unul dintre evenimentele principale ale acestei săptămâni este Luna Nouă din Pești, de pe data de 10 martie.

Soarele și Luna își dau mâna în același semn, la același grad. Cei mai marcați vor fi nativii care aparțin zodiilor mutabile, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Poți vedea AICI previziunile pentru aceștia. 

Daniela Simulescu ne vorbea despre o dizolvare sau despre un nou început, odată cu această Lună Nouă, deoarece are loc în ultimul semn din zodiac. 

Este adevărat că Luna Noua nu are o aplicabilitate enormă în viețile noastre, însă poți folosi acest eveniment astrologic de mâine. Poate că ai nevoie să o iei de la capăt, vrei să îți pui intenții sau ai în plan niște ritualuri. 

Potrivit astrologului, această Lună Nouă beneficiază de niște aspecte destul de suculente din punct de vedere astrologic. Unele s-ar putea să ne placă, iar altele mai puțin. 

Afirmații de Lună Nouă pentru noi începuturi, iertare și acceptare

Arhetipul Peștilor este cel care ne pregătește de venirea primăverii și ne rupe în bucățele, ne duce spre alte lumi, către o credință interioară foarte puternică, spre o creativitate nemaipomenită. Dar are și o tendință de a ne băga în haos, în confuzie și în dezinformare. 

Luna și Soarele sunt și ele în conjuncție cu Saturn, dar și în sextil de semn cu Uranus și Jupiter, așa că suntem nevoiți să gândim pe termen lung și să facem diferența între realitate și ficțiune. Însă, vorbim despre un moment bun pentru prospețime.

Nu trebuie să credem că tot ceea ce este în capul nostru este real. Trebuie doar să acceptăm că una este ceea ce speram noi sau ceea ce ne imaginam și alta este realitatea, de cele mai multe ori, destul de neplăcută.

Suntem obligați să ne maturizăm, pentru că simpla speranță nu este suficientă. Ba din contră, dacă doar sperăm și nu facem nimic altceva, este posibil să ajungem într-o zonă uriașă de suferință.

Dacă ai mult marcaj de Pești în harta natală, este important să fii blând cu tine și să înțelegi că există și o altă parte a poveștii, pe care tinzi să o respingi. Daca începi un proiect, ai grijă până unde te duci cu mintea, care poate să o ia ușor razna.

În final, ai grijă și la tot ce înseamnă vitalitate, stare interioară, limite, blocaje, dar și la iubirea de sine. Acordă atenție și sănătății.

Urmărește emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel