Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Horoscop săptămânal. Iată ce evenimente importante aduc astrele!

Iată câteva detalii despre următoarele evenimente astrologice importante!

Pe 19 februarie, Soarele intră în Pești. Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

Vezi și: 5 lucruri pe care un Vărsător ar vrea să le cunoști despre zodia lui

Pe 20 februarie, avem o Lună Nouă în Pești și intrarea lui Venus în Berbec. Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană.

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune.

Vezi și: CADOURI de la Venus pentru ȘASE zodii în luna iubirii. O zodie va iubi mai mult și mai intens

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Ce poate să însemne asta? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Încă din 2023, consumul limitat și reciclarea selectivă devin subiecte importante. Saturn în Pești va acționa ca un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual, devine palpabil. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Vezi și: Cele PATRU zodii afectate de Mercur în Vărsător: "Poți lua decizii grele"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel