Horoscop săptămâna 20-26 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează unele fenomene astrologice interesante!

Youtube video image

Despre ce discutăm săptămâna care urmează?

Mâine, pe 20 mai, Soarele părăsește semnul Taurului și intră în Gemeni.

Trecem de la influența Soarelui în Taur, caracterizat prin fixitate, duritate și tradiționalism, la energia expansivă și jucăușă a Gemenilor. Vom începe să percepem lucrurile din perspective multiple. De asemenea, vom fi motivați să facem mici ajustări în viața noastră pentru a observa rezultatele, deoarece sezonul Gemenilor aduce dorința de schimbare, învățare și diversificare. Vom deveni mai sociabili și mai eficienți în fața fluctuațiilor. Acest sezon al Gemenilor va fi unul special, pentru ca se va bucura de influența lui Jupiter, începând cu 26 mai.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Pe 23 mai, Venus intră în Gemeni. Tot la această dată, o să avem și o Lună Plină în Săgetător.

Putem spune că libertatea și varietatea vor fi prioritare. Relațiile pot deveni complicate, deoarece vom simți nevoia de diversitate și ne vom plictisi repede. Totuși, curiozitatea va fi aliatul nostru în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi mereu trecute printr-un filtru rațional, iar mintea celor din jur ne va stimula și atrage. Mai mult, astrele ne încurajează să jonglăm cu mai multe pasiuni simultan.

Luna Plină din Săgetător va fi susținută de Pluto în Vărsător, ce aduce un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între "eu știu" și "eu cred," care va fi destul de intensă. Luna Plină ne provoacă mereu să luăm decizii, să renunțăm la ceea ce nu ne mai este util sau să ne schimbăm radical perspectiva asupra vieții. Este important să fim atenți la examene și călătorii în această perioadă!

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor.

Acest tranzit va dura până pe 10 iunie 2025, deci ne lasă timp suficient pentru a beneficia din plin de influența sa! Planeta oportunităților și expansiunii începe o vizită în semnul comunicării și schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai valoros, mai ales dacă o menținem activă și antrenată. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Este important să luăm în considerare și perspectiva celorlalți, să schimbăm punctele de vedere. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel