Horoscop săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni săptămâna 20-26 noiembrie. Soarele și Marte vor intra în Săgetător. 

Soarele și Marte mai stau câteva zile în semnul Scorpionului, ele fiind chiar într-o conjuncție strânsă în acest moment. Mai avem timp să ne dăm seama unde avem nevoie de mai multe intensitate și determinare. Și de asemenea, în ce domenii avem tendința de a exagera și de a vedea totul în alb sau negru. 

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Sezonul Săgetătorului oferă posibilitatea de a ne deschide mintea și de a ne lărgi perspectiva, încurajându-ne să împărtășim cunoștințe cu ceilalți. Ieșirea din zona de confort poate fi provocatoare pentru mulți, dar acest sezon ne inspiră să adoptăm o atitudine mai ambițioasă. Nimic nu este lipsit de importanță. Fiecare activitate profesională, relație și zi reprezintă o oportunitate de creștere. Descoperim cum să privim viața ca pe o experiență, iar modul în care o gestionăm depinde doar de noi pentru a o face una pozitivă! Până pe 22 decembrie, vom avea toate aspectele necesare pentru călătorii și studiu. 

Citește și Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

24 NOIEMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Armele noastre vor fi pasiunea și dorința de a explora pe deplin experiențele vieții. Acest tranzit ne împinge să călătorim în lume și să adunăm fragmente de înțelepciune pe drum. Vom admira și căuta ideile mărețe, uneori trecând cu vederea detaliile. Vom manifesta un spirit mai idealist și ne vom angaja în lupta pentru dreptate, recunoscând că aceasta nu este întotdeauna absolută. De asemenea, ne vom simți atrași de sfera intelectuală. Cei mai influențați vor fi cei născuți sub semnele de mutabilitate: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

26 NOIEMBRIE: NE PREGĂTIM DE LUNA PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR

Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare și că aceasta este în careu cu Saturn. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație. Vom alege ce este autentic pentru noi. 

Îți recomandăm să citești și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel