Horoscop săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Finalul lunii noiembrie are pregătită o Lună Plină în Gemeni. 

Finalul lunii noiembrie este unul destul de intens deoarece ne pregătește o Lună Plină. Și ca de obicei, când avem de-a face cu această fază a lunii, ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, acestea pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile.

Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Luna Plină din Gemeni de pe 27 noiembrie, ne va obliga, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, să găsim un echilibru între “eu știu” și “eu cred“. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare în Săgetător și că aceasta este în careu cu Saturn din Pești. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație. Vom alege ce este autentic pentru noi.

Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Pe 1 decembrie, Mercur intră în Capricorn. După tranzitul aventuros prin semnul Săgetătorului, iată că vine vremea ca planeta comunicării să poposească în semnul Capricornului. Din start, ne vom da seama că toată lumea este mult mai serioasă, nu mai face declarații pompoase și nici nu se va mai lupta excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Mercur va și retrograda în acest semn în perioada 13-23 decembrie!

Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Vă recomandăm să vă pregătiți din timp pentru sărbători (cumpărături, planificări, călătorii etc.) pentru că retrogradarea lui Mercur din decembre poate aduce numeroase încurcături, amânări, anulări și întârzieri. Dacă nu aveți o soluție de rezervă sau strategii, veți pierde numeroase resurse. Chiar dacă retrogradarea propriu-zisă începe abia pe 13 decembrie, efectele se pot simți înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel