Horoscop săptămâna 3-9 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămânal. Cel mai important eveniment este Luna Nouă din Gemeni de pe 6 iunie. 

Youtube video image

Prima săptămână din iunie ne aduce foarte multe evenimente astrologice. Cele mai importante, trei adică, vor fi semnificative pentru viețile de zi cu zi. Ne vom confrunta cu dileme, schimbări multiple, dar și posibile episoade scurte de furie. Marte se pregătește să iasă din Berbec, deci s-ar putea ca nerăbdarea să ne dea adevărate bătăi de cap. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Detalii despre cele mai importante evenimente și zodiile afectate

Pe 3 iunie, Mercur intră în semnul său de domiciliu, în Gemeni, unde va rămâne până pe 17 iunie. Această perioadă va pune accent pe comunicare, curiozitate și flexibilitate. Vom deveni mai optimiști și încrezători în ideile noastre, mai ales datorită faptului că Mercur se va întâlni cu Jupiter. Totuși, există și câteva riscuri: vom fi tentați să urmărim prea multe obiective simultan și să manifestăm o doză crescută de superficialitate. Cu toate acestea, astrele ne oferă destule oportunități pentru educație și reconversie profesională.

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Pe 6 iunie are loc un eveniment deosebit: Luna Nouă în Gemeni. Vom avea un stellium, cu Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate în Gemeni. Ce înseamnă acest lucru? Este un moment prielnic pentru a seta intenții și pentru a începe proiecte noi. Este cazul să explorăm noi perspective și să acceptăm și alte opinii. Educația rămâne, de cele mai multe ori, cheia succesului! Iar schimbarea singura constantă din viețile noastre. Cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale(Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) vor simți nevoia de prospețime. 

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte simbolizează lupta, acțiunea și curajul, în timp ce arhetipul Taurului se referă la resurse, confort și siguranță. În această perioadă, vom deveni mai pragmatici și posesivi. Cei care vor simți cel mai puternic acest tranzit sunt cei cu semne fixe în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Am publicat Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel