Horoscop săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop săptămânal. Saturn își va opri retrogradarea pe 4 noiembrie. 

Evenimentul cel mai important din perioada următoare este oprirea retrogradării lui Saturn în Pești!

Cine e Saturn? 

În astrologie, Saturn este una dintre cele mai importante planete. Reprezintă simbolul responsabilității, maturității, structurii, disciplinii și construcției.

E TIMPUL însuși. Oare nu toți ne plângem de timp? Oare nu timpul este cel care ne ia oamenii, el este cel care face lucrurile să se miște într-un anume fel și ne cere să avem răbdare? De câte ori în viața asta ți s-a părut că nu merge nimic și că trebuie să aștepți și iar să aștepți? Saturn este în ritmul Universului, iar acesta, „într-o coajă de nucă”, este și ritmul vieții tale, în funcție de locul în care se află în harta ta natală sau de tranzitele pe care le are în prezent. 

Ceea ce trebuie să înțelegem de cele mai multe ori este că există niște reguli sau mai bine zis, niște principii după care funcționează planeta noastră, iar unul dintre acestea este trecerea timpului, scurgerea acestuia de la naștere către moarte. Pentru unii se mișcă lent, pentru alții se mișcă repede, prea repede. Fiecare are lecțiile sale, însă suntem guvernați de timp.

Saturn este adesea asociat cu procesul de maturizare și cu înțelegerea limitelor și restricțiilor în viață.

Ce reprezintă arhetipul Peștilor?

Simbolul care marchează acest semn - cei doi peşti înotând în direcţii diferite - exprimă foarte bine dualitatea nativilor din Peşti.

O primă categorie este reprezentată de persoane cu firi liniştite, lineare, fără ascunzişuri cu înclinaţii native pronunţate spre stagnare, cu izbucniri determinate doar de situaţii conjuncturale.

Cea de-a doua categorie este reprezentată de persoanele impetuoase, imprevizibile și generoase.

Visător, cu o fantezie bogată, nativul acestei zodii poate fi creativ, genial, dar se poate şi rupe cu totul de realitate, izolându-se într-o lume utopică.

Emoționali și intuitivi, fiind mereu atrași de misterele nerezolvate ale universului. Peștii preferă să trăiască în incertitudine când se discută despre întrebările fără răspuns. De asemenea, acești nativi pot fi mari lideri religioși, pentru că văd dincolo de dogme. Sunt interesați de religie și sunt capabili să comunice bine cu adepții lor.

Staționarea lui Saturn

Saturn a intrat în Pești pe 7 martie, și-a început retrogradarea pe 17 iunie, iar de pe 4 noiembrie își va relua mersul direct. Cei care se vor simți blocați vor fi cei cu marcaj dublu în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceștia vor trece prin momente care să îi trezească la realitate. Vor fi obligați să se maturizeze. Dar măcar vor primi un strop suplimentar de claritate. Le recomandăm să nu forțeze nimic în săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. 

Alte recomandări

Te anunțăm că am publicat horoscopul lunii noiembrie! Găsești mai jos previziunile pentru fiecare zodie!

Horoscop NOIEMBRIE pentru BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP NOIEMBRIE pentru LEU, BALANȚĂ, FECIOARĂ și SCORPION

HOROSCOP NOIEMBRIE pentru SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel