Horoscop săptămâna 9 - 15 ianuarie 2023. Lilith intră în Leu. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 08 ian 2023, 15:20 | Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Marte va intra în mers direct. 

Calendarul următoarelor evenimente din ianuarie

8 IANUARIE: LILITH INTRĂ ÎN LEU

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Deci timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar atenție că narcisismul va fi în floare!

Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

12 IANUARIE: MARTE ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL GEMENILOR

Din 30 octombrie, retrogradarea lui Marte a adus multă confuzie, răzgândiri, schimbări stresante. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. Dar atenție că efectele retrogradării vor continua până pe 25 martie!

Începe numărătoarea inversă: încă 4 zile cu Marte retrograd în Gemeni. La ce să fim atenți

18 IANUARIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Un aspect foarte bun pentru începutul anului! De ce? Vom putea lua decizii grele și nu vom mai reveni asupra ele. Ne vom asuma ceea ce altădată nici nu visam. Pragmatismul va deveni un beneficiu și nu un dezavantaj. Și bineînțeles, tot ce ține de comunicare, transporturi, documente nu va mai cunoaște amânări. Efectele retrogradării se vor mai întinde până pe 11 februarie.

Lecția lui Mercur retrograd în Capricorn pentru fiecare zodie

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom trece de la energia rigidă a Capricornului la cea noncomformistă a Vărsătorului. Vom încerca să schimbăm regulile şi normele. Vom încerca să revoluționăm un domeniu. Cum Soarele se va întâlni ultima dată cu Saturn, ne vom da seama de efectele instabilității din martie 2020 încoace. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare zodie!

21 IANUARIE: LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

27 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play