Horoscop săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop săptămânal. Pluto a intrat în Vărsător.

Astăzi, Pluto a intra din nou în Vărsător. 

Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

Vărsătorul simbolizează progresul, umanitatea, oamenii și societatea. Pluto reprezintă regenerarea, iar când această planetă intră în semnul Vărsătorului, vom avea de-a face cu efecte semnificative la nivel personal și global. Transformările vor fi profunde și radicale, influențând societăți întregi. Deoarece Pluto are o afinitate pentru control, următorii 20 de ani vor aduce o schimbare semnificativă în privința controlului prin tehnologie, devenind nu doar o opțiune, ci o necesitate. Tehnologia și rețelele sociale ar putea fi supuse reglementărilor sau schimbărilor de algoritmi, iar prima temă de discuție a lui Pluto în Vărsător se axează pe inovația din tehnologie.

Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

23 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Acest tranzit este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte faze ale sale. Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

25 IANUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

Luna Plină vorbește întotdeauna de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură. Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel