Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Vărsător și Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu ne spune despre reflectare, resurse și reevaluare relațională.

 

Se anunță o perioadă de introspecție și recalibrare pentru nativii Vărsător în luna aceasta. Astrele le transmit semnale clare legate de relații, resurse și evoluție personală. Haideți să ne scufundăm în aceste tendințe astrale.

Cu Venus ce își oprește retrogradarea în casa a 7-a, momentul este propice pentru a medita la trecutul relațional. Reflectați asupra cerințelor și așteptărilor partenerului, a ceea ce căutați și găsiți în iubire și mai presus de toate, la învățăturile aduse de situațiile romantice. O decizie importantă pe plan afectiv iese la orizont.

Mercur ce își oprește retrogradarea în casa a 8-a, alături de influența Lunii Noi și a Soarelui, semnalează o preocupare față de resurse și energie. Este esențial să vă monitorizați consumul de energie și să vă echilibrați eforturile. În mediul profesional, fii atent să nu te extinzi prea mult fără suportul adecvat de resurse.

Saturn, în casa a 2-a a banilor, vă îndeamnă să adoptați o abordare prudentă și echilibrată în ceea ce privește finanțele. E posibil să vă confruntați cu nevoia de a trăi cu mai puțin sau de a vă reevalua prioritățile financiare. Această perioadă poate fi văzută ca o ocazie de a învăța economisirea și valorizarea banilor.

Dorința de a vă expune și de a învăța ceva nou se amplifică. Perioada se anunță a fi propice studiului, fie că este vorba de dezvoltare personală, aprofundarea unei pasiuni sau chiar îmbogățirea cunoștințelor profesionale.

Pentru Vărsător, această lună reprezintă o fereastră de introspecție, evaluare și creștere. Înțelegerea propriei valori, a ceea ce dorești în relații și a modului în care te raportezi la resurse sunt teme centrale. Cu răbdare și discernământ, această perioadă poate fi una de evoluție și regenerare.

Vezi și Horoscop 2024 pentru Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel