Horoscop zilnic Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va simți că vorbele dor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii care aparțin acestor zodii?

Azi, pe 5 martie, discutăm despre o conjuncție care are loc între Chiron și Nodul Nord, în semnul Berbecului. Ce presupune acest aspect? Că durerea noastră este plasată la nivel de ego. Vindecarea va veni când ne concentrăm pe propriile persoane. 

Totuși, suferința este greu de evitat, fiindcă pe lângă eforturile noastre, vom observa că nu avem validarea celor din jur. Așa că vrem să compensăm și să îi forțăm pe ceilalți să ne iubească. Totuși, amintește-ți că suferința este opțională.

Dezinformare pentru Balanță. Săgetător, ai grijă la ce spui! Vărsătorii sunt dați peste cap de cheltuieli

Pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii, Mercur o să facă o conjuncție cu Neptun, în semnul Peștilor. Deci, nu discutăm despre un aspect prea plăcut din punct de vedere astrologic. Pentru că vom observa haos, confuzie, multă ceață. O să ne păcălim ușor, putem asista la dezinformare și la diferite campanii de denigrare.

Iată care sunt previziunile pentru următoarele semne!

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Chiron și Nodul Nord se întâlnesc în Casa a șaptea, a relațiilor. Ceea ce îți poate aduce gândul că îți faci cam mult rău în legătura amoroasă în care te afli. Poate că vor fi nativi Balanță care vor realiza că stau în relații în care nu există iubire, dar ei tot trag de acea legătură. Pentru că întotdeauna, în spatele lui Chiron, exista frica de abandon. Este o zi bună să îți dai seama că nu mai merită să te chinui, dacă nu ești fericit. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția dintre Nodul Nord și Chiron se petrece în Casa a șasea. Așa că este posibil să te supere niște colegi sau să te simți pur și simplu nebăgat în seamă. Nu mai crede că oamenii nu te apreciază și, mai mult, nu aștepta nici validare de la ei. Nu are rost. Chiron afectează tot timpul și zona de sănătate, așa că nu aștepta să îți dea organismul un semnal, ci axează-te pe prevenție.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această conjuncție dintre Nodul Nord și Chiron se petrece la acești nativi în Casa a cincea. Pentru unii, poate veni cu o revelație legată de faptul că a avea copii nu este chiar așa ca în basme, precum se spune. Ci că vine și cu o responsabilitate uriașă. Sau ai copii mai mari și observi că trec prin tot felul de evenimente dureroase. Dar trebuie să reții că au viața lor, chiar dacă îți este greu, ca părinte. Tot ce poți să faci este să fii alături de ei și să nu încerci să le forțezi vindecarea.

În schimb, este o conjuncție benefică daca dorești să te exprimi din punct de vedere artistic. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nodul Nord și Chiron se găsesc în Casa a patra. Poate că avem cu toții o rudă bolnavă, secrete în neam sau invidii în familie legate de casă, de averi. Ce trebuie să reținem, însă? Că aceste lucruri fac rău, otrăvesc sufletul. Cu cât prelungim mai mult durerea, cu atât vom vedea că ea nu va trece niciodată.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Chiron și Nodul Nord își dau mâna în Casa a treia. Ce constați? Că vorbele dor. Iar dacă planifici o călătorie undeva în jurul acestei perioade, vei constata o mulțime de revelații. Să nu uitam că mintea ta este cam masochistă din când în când.

Pești/Ascendent în Pești

În final, conjuncția dintre Chiron și Nodul Nord se petrece în Casa a doua. Practic, o să vezi că fericirea costă. Că totul costă, inclusiv vindecarea. Este un moment bun să realizezi că nu poți trăi doar cu aer, mai ales în zilele noastre. Vei realiza că nu poți evita niște cheltuieli absolut necesare.

Poți să citești și acest articol: Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel