Horoscopul floral al primăverii. Ce floare eşti în funcţie de zodie: frezie, lăcrămioară sau magnolie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Poate vrei să afli ce floare te caracterizează! Mai ales că a venit primăvara!

Iată câteva flori de primăvară care se potrivesc fiecărei zodii!

Berbec

Narcisele sunt ideale pentru persoanele născute sub semnul Berbecului, deoarece simbolizează energia și entuziasmul specific acestei zodii.

5 flori cunoscute și semnificația lor

Taur

Trandafirii sunt perfecți pentru Taur, deoarece sunt asociați cu frumusețea, rafinamentul și stabilitatea - toate caracteristici ale celui de-al doilea semn zodiacal.

Gemeni

Crinii sunt potriviți pentru Gemeni, fiindcă sunt flori versatile și elegante, care reflectă natura curioasă și adaptabilă a acestui semn zodiacal.

Specialiștii recomandă exercițiile fizice ca parte a unui plan general de tratament al aritmiei.

Rac

Liliacul este o alegere bună pentru Raci. Această floare este asociată cu sensibilitatea, intuiția și conexiunea emoțională, toate trăsături comune ale acestui semn.

Leu

Florile de floarea-soarelui sunt potrivite pentru Leu. Ele simbolizează optimismul, puterea și vitalitatea. Toate sunt calități care reflectă personalitatea acestui semn din zodiac.

Fecioară

Zambilele sunt ideale pentru Fecioară, pentru că reprezintă simplitatea, puritatea și perfecțiunea, toate fiind trăsături apreciate de acest semn.

Care sunt cele mai cunoscute nume de flori pe care le poartă românii?

Balanță

Freziile sunt alegea optimă pentru Balanță, pentru că simbolizează echilibrul, armonia și frumusețea. Aceste calități sunt esențiale pentru acest semn de aer.

Scorpion

Magnoliile sunt ideale pentru Scorpioni, deoarece reprezintă pasiunea, misterul și forța interioară, calități pe care acest semn de apă le are din plin.

Săgetător

Garoafele sunt potrivite pentru Săgetători, fiindcă simbolizează aventura, optimismul și entuziasmul.

Capricorn

Irisul este o alegere bună pentru Capricorni, deoarece reflectă înțelepciunea, rigoarea și ambiția, calități asociate cu acest semn din zodiac.

Vărsător

Orhideele sunt optime pentru Vărsători. Aceste Flori simbolizează originalitatea, independența și spiritul liber, trăsături caracteristice acestui semn.

Pești

Lăcrămioarele sunt potrivite pentru Pești, deoarece reprezintă sensibilitatea, intuitivitatea și compasiunea, trăsături comune acestui ultim semn al zodiacului.

Poți să vezi și: Crini în dormitor: da sau nu? Care sunt efectele neașteptate ale acestor flori?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel