Iată ce păcate faci zi de zi și nici nu bagi de seamă!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
freepik.com
freepik.com

Pentru că ne aflăm în perioada postului, poate ar fi bine să fim mai atenți și la acțiunile noastre de zi cu zi, nu doar la ceea ce mâncăm.

Ce păcate facem des și la ce ar fi bine să renunțăm?

În primul rând, suntem ignoranți, mai ales în ceea ce privește rezultatele acțiunilor noastre. Nu luăm în considerare modul în care vorbele sau faptele noastre îi deranjează pe cei din jur și nici consecințele comportamentului nostru, care pot aduce suferință chiar și celor mai apropiați.

Judecăm și criticăm. Știm deja că și gândurile noastre pot fi considerate păcătoase în unele situații. Când îi judecăm pe alții fără să știm cu ce se confruntă, asta ne poate dăuna.

Mesaje de la îngeri pentru TOATE zodiile în luna aprilie. Îmbrățișează un nou început!

Ne îngrijorăm excesiv, mai mult pentru propriile interese. Putem avea lipsă de empatie sau chiar egoism atunci când ne gândim doar la noi, mai ales când omitem faptul că alții au nevoie de sprijin.

Neglijăm sănătatea fizică sau mentală. Des, ne ignorăm nevoile și neglijăm sănătatea, iar acestea pot fi păcate împotriva propriului corp.

Totodată, avem o lipsă de recunoștință. Tindem să luăm lucrurile de-a gata și nu suntem recunoscători pentru ajutorul pe care îl primim. 

Contribuim la nedreptate. Implicarea sau chiar susținerea pasivă a unor comportamente nedrepte poate fi considerată un păcat moral.

Postul negru. Ce înseamnă și când îl ținem?

Avem un comportament nepotrivit față de ceilalți. Lipsa de respect sau de amabilitate în diferite contexte ne aduce un deserviciu.

Ce alte păcate mai facem și nu ne dăm seama?

Suntem risipitori cu banii. Cheltuielile impulsive sau gestionarea neglijentă a banilor pot avea consecințe negative pentru noi și cei apropiați.

De multe ori, nu suntem sinceri. Ascundem adevărul din teamă sau manipulăm, ca să scăpam basma curată din diferite situații.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Suntem nepăsători față de suferința celorlalți. Implicarea noastră face diferența, așa că putem fi mai buni și mai blânzi cu cei aflați în nevoie.

Nu iertăm. Când ținem ură față de cei care ne-au rănit, nu ne putem dezvolta spiritual și emoțional. 

Matei 5:5 "Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul" Ce perspectivă contemporană atribuim blândeții?

Consumăm excesiv resursele naturale. Contribuția la consumul excesiv și la poluarea mediului înconjurător poate fi considerată un păcat împotriva planetei și a viitoarelor generații.

Ne comparăm prea mult cu alții. Această obsesie de a ne compara poate să ducă la invidie, resentimente și nemulțumire.

Ne autocriticăm prea mult. Deși este bine să ne realizăm propria radiografie, dacă ne judecăm constant și gândim negativ despre noi înșine se poate ajunge la scăderea stimei de sine și la o imagine distorsionată asupra propriei noastre valori.

Nu ne dezvoltăm. Stagnarea sau refuzul de a ne îmbunătăți abilitățile reprezintă un păcat împotriva propriei evoluții.

Îți recomandăm și: Arhanghelii și Zodiile: ghid pentru descoperirea conexiunilor spirituale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel