Idei utile de cadouri pentru luna MARTIE. Surprinde-le pe femeile din viața ta!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Pentru că zilele de 1 și 8 martie se apropie, probabil ai în minte unele idei de cadouri pentru femei. Lasă-te inspirat și de lista noastră!

Martie este luna în care celebrăm femeile din viața noastră. Indiferent că sunt prietene, surori, mame. Probabil te gândești ce le poți lua. Desigur, ține cont de fiecare dată de preferințele doamnei sau domnișoarei pe care vrei să o surprinzi.

Iată o listă de zece cadouri, potrivite pentru oricine.

Alege un buchet de flori MINUNAT

Știi deja că nu poți da greș cu un buchet grozav de flori. Poți alege clasicii trandafiri, crini, gladiole sau florile pe care știi că le îndrăgește persoana respectivă. Dacă tinzi mai mult spre aranjamente florale elegante, sunt la fel de potrivite. Asigură-te doar că vor conține și florile care anunță acest anotimp minunat - primăvara.

Zodiac floral. Află care este floarea ideală pentru tine în funcție de zodie!

Investește în bijuterii unice, delicate

Daca doamnele și domnișoarele din viața ta preferă să poarte bijuterii, nu se vor supăra să primească încă o brățară la colecție. Ai în calcul bijuteriile din materiale de calitate, pe care le poți personaliza cu numele sau inițiala celei pe care dorești să o surprinzi.

Bijuterii cu simboluri: care sunt cele mai cunoscute și ce beneficii aduc?

Cumpără kituri de îngrijire pentru femei

Știi că mama sau prietena ta are nevoie de un set de produse pentru îngrijirea pielii sau a tenului? Nu ezita să le cumperi, sigur o să impresionezi. Sau, mai frumos! Le poți face cadou un tratament spa la domiciliu. Nimeni nu va spune nu la un așa moment de răsfăț!

Secrete de frumuseţe ale FEMEILOR în funcţie de zodie. Ce ți se recomandă?

Să nu uităm nici de cărți, reviste

Pasionatele de lectură te vor vedea cu ochi buni dacă le vei face cadou cărțile pe care le visează de ani buni. Sau poate sunt curioase să citească bestsellerul momentului. Ia toate aceste lucruri în calcul și studiază-le reacția. Daca vrei, le poți dărui și un abonament la revista preferată sau chiar la o platformă de streaming pentru filme.

Recomandări de Cărți despre Sănătatea Mintală

Cadou interesant: un curs sau un atelier

Poate că femeilor pe care le cunoști le place să picteze, să gătească, să olărească. Dar nu au avut ocazia până acum. Surprinde-le cu un astfel de curs sau atelier, care le dă ocazia să se rupă de cotidian fie și pentru o oră, două. Va conta enorm.

O experiență de neuitat!

Știi că prietena ta cea mai bună are nevoie disperată de puțină pauză? Rezervă pentru ea un weekend la un hotel, ca să se relaxeze. Ori, alte idei pot fi bilete la teatru, la film, la un concert care va urma în acest an. Toate pot fi amintiri pe care nu le va uita niciodată.

Plante, lumânări, rame

Dacă vrei să rămâi la cadouri clasice, care nu se demodează și nici nu le deranjează pe femeile pe care le iubești, poți să cumperi obiecte de decor pentru casă. Lumânările parfumate, plantele pentru decor sau ramele foto în care să stea așezate cele mai frumoase fotografii sunt idei foarte bune.

Ce zici de gadgeturi?

Să nu uităm, totuși, că suntem într-o epocă în care dispozitivele inteligente conduc lumea. Persoanele pasionate de așa ceva pot să primească de la tine ultimul tip de telefon, o brățară de fitness, niște boxe inteligente. Tu alegi!

Orice ai selecta din lista noastră, suntem siguri că va fi apreciat de femei în luna martie.

Astrosens ar vrea să citești și: Ce cadouri puteți oferi în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel