Început de an fabulos pentru Taur, Capricorn și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Rakicevic Nenad/Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Rakicevic Nenad/Pexels

Horoscop anual. Tranzitele astrologice ale lunii ianuarie vor seta tendințele anului 2024 pentru unele zodii. 

Iată că mai avem foarte puțin până când vom păși în 2024! În prima lună a anului vor fi câteva tranzite și aspecte astrologice care îi vor avantaja pe unii nativi.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter, Marele Benefic, își va opri retrogradarea în semnul tău pe 30 decembrie. Ceea ce înseamnă că până pe 26 mai 2024, cât timp durează vizita lui, vei avea parte de numeroase oportunități. Lui Jupiter îi plac expansiunea, prosperitatea, evoluția, studiul, progresul. Deci dacă te ocupi de acestea, cu siguranță vei întâlni succesul. Totul depinde de tine. Dacă vrei să faci o schimbare, să ieși din zona de confort, vor apărea oamenii și situațiile prielnice ție. Încearcă să renunți la victimizare și procrastinare, pe cât posibil. Atunci când Jupiter observă că te bazezi pe ceea ce ai, se arată generos. Însă, dacă observă că te concentrezi pe ceea ce nu ai, problema se poate adânci și mai mult. Poate vei învăța o limbă străină sau vei explora un domeniu nou. Ce îți cere Jupiter? Să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Jupiter îți oferă încredere și forță pentru a depăși crizele și a începe să construiești. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, Jupiter te sprijină, facilitând găsirea de medici buni, remedii și tratamente.

Horoscop 2024 Taur. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Capricon/Ascendent în Capricorn

Pe 4 ianuarie, Marte intră în semnul tău. Ceea ce înseamnă că începi anul 2024 în forță! Marte aduce energie, acțiune, determinare, impulsivitate și curaj. Primind o doză suplimentară de încredere, vei experimenta o creștere a nivelului de energie și încredere în tine. Vei fi pregătit să te confruntați cu provocări și să le câștigi. În plus, vei fi condus de o dorință puternică de a iniția proiecte noi și de a urmări activ obiectivele personale. Marte va face un trigon cu Jupiter, un aspect care îi avantajează pe cei întreprinzători. Pe 21 ianuarie, Pluto iese din semnul tău și îți oferă un răgaz, o perioadă în care să îți dai seama cât ai evoluat din 2008 încoace. În care să descoperi puterea interioară pe care nu ți-o poate lua nimeni. Va fi o perioadă excelentă să te iubești mai mult, să fii romantic, să faci declarații, să scrii poezii, să te înscrii la cursuri, să începi noi hobby-uri, să te uiți mai des la filme, să profiți de ieșitul în oraș. Astrele te încurajează ca, în prima parte a anului 2024, să te ocupi de romantism și de valorificarea talentelor. 

Horoscop 2024 Capricorn. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Pești/Ascendent în Pești

Din 30 decembrie, Jupiter(guvernatorul tău) nu mai este retrograd în casa a treia. Saturn este deja în mers direct în semnul tău și va rămâne așa până in iunie. Iar Marte, planeta curajului și a acțiunii, va intra în casa a unsprezecea pe 4 ianuarie. Venus va fi în casa a zecea, a carierei, în ianuarie. Ce înseamnă toate acestea? Că ai parte de toate datele, din punct de vedere astrologic, să faci primul pas într-o nouă direcție. Te poți înscrie la tot felul de cursuri, de ateliere și vei avea succes la examene. De asemenea, ești precum burețel, gata să absoarbă orice informație. Dar nu trebuie să alegi aceste cursuri sau ateliere doar de dragul de a o face, ci merită să înveți ceva din care să produci, să scoți bani. Și ce contează cel mai mult? Că vei fi mai atent și la sănătatea asta. Și asta din proprie inițiativă. E adevărat că viața nu va mai fi o poveste, așa cum îți place ție, dar îți vei da seama că poveștile sunt pentru copii. Și că maturizarea este cea care contează cu adevărat. 

Horoscop 2024 Pești. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel