Influența Eclipsei de Lună de pe 8 noiembrie pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 noi 2022, 18:12 | Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Păşeşte în această perioadă marcantă din punct de vedere astronomic şi astrologic cu recunoștință și cu dorința de a merge mai departe. Există două modalități majore care vor fi în joc în timpul Lunii Pline și eclipsei de Lună din Taur pe 8 noiembrie. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului. Aceste aliniamente planetare ne cer să facem un bilanț al activelor, resurselor și punctelor forte pe care le-am dezvoltat. Putem fi înclinați să păstrăm anumite experiențe, oameni și amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Pe 8 noiembrie avem Eclipsa de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Acest eveniment poate schimba regulile jocului în mod neașteptat! Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Și dacă îi place un lucru acestei planete, îi place renunțarea la ce este vechi și prăfuit! 

Axa Taur-Scorpion este una fixă, dar nu va rezista deloc sub influența lui Uranus. Până și cei mai organizați oameni vor trece prin situații bruște care să îi zdruncine puțin. 

În plus, Luna va fi în careu cu Saturn. Parcă vrem să renunțăm la obiceiuri vechi, dar ne tot victimizăm că nu ne lasă trecutul.

Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. Aceia care au curaj să schimbe, vor fi susținuți. Ceilalți care se tem vor fi luați pe sus de către Uranus, care nu stă de obicei la discuții. Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi.  

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

BERBEC

Modul în care ai învățat să gestionezi banii are nevoie de o schimbare. Renunțarea la obiecte și la sistemele de credințe învechite te va ajuta să te adaptezi la realitatea ta actuală. Pot apărea multiple cheltuieli. Va fi greu să te ții de o strategie financiară. 

TAUR

Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate? Încearcă să eviți să iei decizii impulsive din punct de vedere emoțional.

GEMENI

Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

RAC

Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine? Eclipsa va fi definitorie în a accepta că viața se poate schimba de la o zi la alta, în ciuda vârstei, experienței sau a altor factori. 

LEU

Carieră versus familie. Cariera este tot ce contează în viața? Cât de mult las familia să intervină în parcursul meu profesional? Am un echilibru serviciu-casă? Rolul meu în societate este unul prea învechit? Sunt pregătit să accept că nu imi pot schimba rudele? Că sunt responsabile pentru viața lor?

FECIOARĂ

Simplu versus abstract. Cred că doar eu am dreptate sau doar alții? Cât de dispus să învăț lucruri noi și să le pun în practică? Pot să accept că orice progres presupune efort? Oare sunt prea static? De când nu am mai călătorit? M-aș putea înscrie la un curs? Autodidact sau elev? Cât de mult mă ajută autosabotarea?

BALANŢĂ

Banii mei versus Banii tăi. Vor fi destule provocări în sistemul de valori. Cât câștig, cât investesc, ce bani sunt la comun, cât câștigă sau investește partenerul. Nevoia de stabilitate financiară. Cât mă bazez pe veniturile celorlalți. Cum gestionez moștenirile sau resursele din alte activități. Cât de conștient sunt cu taxele și impozitele. Obiceiurile fixiste în aceste domenii.

Previziunile lunii NOIEMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

SCORPION

Stelele vor să te învețe că nimic nu este bătut în piatră, așa că nu are rost să învinovățești permanent pentru evenimentele pe care nu le-ai putut controla. Relațiile sunt menite să fie un element temporar în viața noastră, așa că încearcă să nu plângi din cauza schimbărilor apărute. Nu uita că devotamentul are termen de valabilitate. 

SĂGETĂTOR

Această eclipsă de Lună Plină este destinată să te ajute să muncești într-un mod mai deștept. Să acorzi atenție sănătății. Poate fi ușor să devii un expert în ceea ce nu merge bine, așa că asigură-te că petreci și mai mult timp exprimând recunoștință față de binecuvântările tale şi de lucrurile care merg bine. Și acceptă că nu există o singură rutină perfectă!

CAPRICORN

Aș putea spune că ție îți priește eclipsa. Îți va da de gândit, dar vestea bună este că vei accepta și alte perspective. Odihna este o parte necesară a procesului de construcție și fără ea, eșecul este inevitabil. Atât pe plan fizic, dar și pe plan mental. Această eclipsă te eliberează temporar de responsabilitatea ta, oferindu-ţi puţin timp pentru joacă!

VĂRSĂTOR

Schimbarea spațiului este o modalitate excelentă de a elibera energia stagnantă. Conjuncția Lunii cu Uranus te încurajează să scapi de obiectele care ocupă spațiu inutil. Pe măsură ce timpul trece, vei descoperi că nu îţi vor lipsi acele lucruri și vei aprecia ceea ce le-a luat locul. Ia în considerare să reciclezi obiectele vechi sau să le recreezi cu un suflu nou.

PEŞTI

Universul te obligă să gestionezi o multitudine de probleme. Toate în același imp. Universul te duce în afara lumii și înapoi în casa ta. Ai grijă de spațiul tău și acordă o atenție deosebită vibrațiilor pe care le degajă. Orice nu mai este aliniat cu casa ta ar trebui să fie invitat să plece, cu dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play