Previziunile lunii NOIEMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu ne prezintă horoscopul lunii NOIEMBRIE 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Avem în fața noastră o lună plină de tensiuni. 

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Din start, îți voi spune că nu te vei plictisi deloc în luna noiembrie! Retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău își intră în drepturi. Te vei trezi pus pe alte drumuri, nevoit să faci schimbări de pe o zi pe alta în programul tău, obligat să amâni sau să anulezi unele evenimente bătute în cuie. Și dacă vrei să treci mai ușor peste această degringoladă, află că singura metodă va fi capacitatea ta de adaptare. Oarecum, astrele știu ele de ce te plimbă non-stop. Singura constantă va fi schimbarea! Click aici pentru previziunile complete pentru BERBEC în noiembrie 2022.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie te face protagonistul lunii, Probabil că te întrebi dacă personajul pozitiv sau cel negativ. Ei bine, nici unul, nici altul! Pentru că Luna va fi conjunctă cu Uranus, te poți aștepta la ce nu te-ai aștepta deloc. Pe undeva ai simțit o nevoie de a te detașa de unii oameni sau de unele situații, dar dacă nu ai făcut nimic în acest sens, Uranus te va surprinde. Și cum nu îți plac surprizele, s-ar putea să te victimizezi puțin. În orice caz, ca să fie mai simplu spus: ce nu îți mai trebuie dispare. Click aici pentru previziunile complete pentru TAUR în noiembrie 2022.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, luna noiembrie parte una destul de avantajoasă pentru tine. Dar dacă luăm evenimentele la bani mărunți, vom descoperi că nu este chiar așa. Marte mușcă serios din retrogradare în semnul tău. Senzația principală va fi aceea că ești într-un leagăn și că nu se întâmplă nimic în mod concret. În plus, te vei întâlni cu furia la tot pasul. Vei avea impresia că alții au această problemă, când de fapt e invers. Retrogradarea lui Marte are și unele benefcii: vei prinde curaj în a rezolva chestiuni de care altădată fugeai. Astrele îți atrag atenție asupra micilor accidentări. Click aici pentru previziunile complete pentru GEMENI în noiembrie 2022.

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac

În jurul datei de 8 noiembrie, s-ar putea să ai unele revelații, puțin dureroase la început. Vei descoperi că anumite persoane dragi nu țin cont de dorințele tale așa cum ții tu de ale lor. Evenimentele vor fi total neașteptate și te vei simți luat pe sus. O parte dintre planurile tale pentru viitorul apropiat vor fi date peste cap. Dar, doar astfel vei învăța să pui nevoile tale pe primul loc. Și să nu mai trăiești viețile altora. Și să nu mai acționezi în funcție de cum crezi tu că se vor simți cei apropiații în urma acțiunilor tale. Click aici pentru previziunile complete pentru RAC în octombrie 2022. 

Previziuni noiembrie 2022 pentru Leu/ Ascendent în Leu

Primele două săptămâni ale lunii noiembrie sunt destul de complicate pentru tine. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie poate închide unele situații, dar și deschide altele, referitoare la echilibrul viață profesională/personală. Atunci când vrei să stai mai mult cu familia, atunci apar chestiuni la serviciu neașteptate care te pot da peste cap. Dacă altadată aveai perioade lungi de liniște, în noiembrie te trezești cu multe într-un scurt timp. Click aici pentru previziunile complete pentru LEU în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Chestiunile administrative importante îți vor da mari bătăi de cap. Întocmirea oricărui act va dura mai mult ca de obicei, va presupune o mulțime de drumuri și discuții interminabile. Surmenarea aceasta trebuie izolată, nu purtată cu tine în sânul familiei. Mintea îți merge de minune, dar poate fi dăunătoare în momentele de odihnă. Dacă ai de susținut prezentări, examene, tot felul de teste, astrele te încurajează și te ajută din plin. Click aici pentru previziunile complete pentru FECIOARĂ în noiembrie 2022.

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Previziuni noiembrie 2022 pentru Balanță/ Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lunii, am două sfaturi mari și late pentru tine. Primul: să fii mult mai atent la cum îți cheltuiești banii. Să ai în vedere cât muncești pentru ei, cât efort depui, și cum alegi să îi împarți. Vor apărea unele cheltuieli și ar fi bine să fii pregătit. Că dacă nu, vei intra în panică. Al doilea: nu te vei mai putea baza pe sprijinul altora ca până acum. Din punct de vedere financiar.  Relațiile cu instituțiile financiare vor fi destul de instabile. Click aici pentru previziunile complete pentru BALANȚĂ în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nu te vei plictisi și nici odihni în luna noiembrie! Deși Eclipsa de Lună/Luna Plină se petrece pe data de 8 noiembrie, să știi că tu vei resimți influența sa în primele două săptămânii. Vezi tu, beneficiezi de energie, vitalitate, minte vie, chef de viață, putere și carismă. Cu Soarele, Mercur și Venus în semnul tău, începi noiembrie în trombă. Dar Eclipsa se va petrece în casa relațiilor. Și va fi în conjuncție cu Uranus! Adică neașteptatul se poate întâmpla! Click aici pentru previziunile complete pentru SCORPION în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Primul aspect care trebuie discutat este retrogradarea lui Marte în zona relațiilor și a parteneriatelor. Mai ales din cauza faptului că Marte va face careu și cu Neptun. Pot apărea neînțelegeri care nu au pic de logică, dar care răstoarnă totul. Atât tu cât și partenerul veți evita să comunicați direct, veți sta mai mult în propria minte. Dar furia nu o puteți controla și vor apărea supărări din nimic. Click aici pentru previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Capricorn/ Ascendent în Capricorn 

Cu Marte retrograd în casa muncii, vei fi precum un Speedy Gonzalez. Ai multă energie de consumat, ești ambițios și dornic să răzbești în multe contracte. Dar atenție că Marte vine și cu stres, iar careul lui cu Neptun provoacă și destul haos. Și da, cauzat și de tine, nu doar de către colegi sau apropiați. Pentru că vei crede că le poți face pe toate și vei investi în mod greșit energia. Click aici pentru previziunile complete pentru CAPRICORN în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Retrogradarea lui Marte în casa a cincea vrea ca tu să te ocupi doar de copii, pasiuni, hobby-uri, evenimente, distracție sau chestiunile amoroase. Și chiar faci pași în acest sens, doar că nu o să îți iasă pe deplin. Vei vedea că te vei apuca de ceva cu mult entuziasm și nu vei reuși să duci până la capăt. Eclipsa de Lună/Luna Plină de pe 8 noiembrie se petrece pe axa viață personală/viață profesională. Click aici pentru previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în noiembrie 2022.

Previziuni noiembrie 2022 pentru Pești/ Ascendent în Pești

Astrele îți recomandă să nu tratezi deloc în mod superficial luna noiembrie. Adică să nu funcționezi pe pilot automat. Ar fi bine să te gândești unde s-a instalat rutina și ce efecte secundare ai din cauza acesteia. Ți-ar prii să te plimbi, să călătorești, să studiezi ceva nou. Să cauți evenimente care să îmbine spiritualul cu materialul. Să ajungi la o înțelegere cu frații și surorile, în cazul în care au fost probleme în ultima perioadă. Click aici pentru previziunile complete pentru PEȘTI în noiembrie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel