Influența primei Luni Pline din 2023 pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 7 ianuarie vom avea Prima Lună Plină din 2023! Adevăratul revelion al astrelor!

Cei care au urmărit cel puțin o emisiune de-ale mele, știu că sunt fana Lunii Pline. Este singura fază a lunii care are efecte concrete în viața noastră. O Lună Plină vorbește despre apogeu, despre renunțare, despre decizie. 

Acum avem Soarele/Mercur retrograd/Pluto în Capricorn și Luna în Rac.

Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, emoții, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini.

Cel al Capricornului ne aduce în față nevoia de acum, de viitor, de ce construim. De conștientizarea faptului că "până aici se poate/Mai mult de atât nu mai pot”.

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. Și vor fi mânate de furie, de cele mai multe ori una încapsulată de ceva timp. 

Cu ocazia Lunii Pline de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care ne putem da seama cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Luna Plină în Rac vorbește și despre atașamente vechi, dar și despre nevoia noastră de confort și de siguranță.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Mercur retrograd și Pluto. Vor fi evenimente legate de carieră, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional. Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Și cum Marte, guvernatorul tău, este în continuare în mers retrograd, vei avea senzația că nu ai deloc control asupra vieții. 

Taur/ Ascendent în Taur

Avem Soarele lângă Mercur retrograd în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi. De altfel, te vei lovi de numeroase diferențe de opinie. Dar este cazul să îți da seama că nu este nimic doar bun sau rău. Acest eveniment se poate transforma într-un un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină zice îți zice să îți schimbi serios atitudinea față de banii tăi, dar față și de resursele primite de la alții. Dacă insiști în a nu cheltui deloc, nu va ieși nimic bine. Există un circuit al banilor. Pentru că dacă nu faceţi ceva în acest sens, să vor întâmpla tot felul de evenimente care vă vor pune pe gânduri. Este o perioadă bună să vă gândiți și la pensie, dar și la aici si acum. Deci, aveţi grijă la zona financiară. Și mai renunță la nevoia de control!

Rac/ Ascendent în Rac

Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Mercur retrograd în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă la relaţii, la oamenii care reapar în viața voastră sau cui îi daţi mai multă putere. Unii dintre voi vor închide etape relaționale importante. Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 7 ianuarie şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan partenerial!

Leu/ Ascendent în Leu

Dacă voi până acum eraţi obişnuiţi să munciţi într-un fel, această Lună Plină vă arată că se poate şi altfel, că sunt şi alte condiţii sau metode de lucru. Și opoziția Lunii cu Mercur retrograd cere impetuos să învățați să delegați. Stați liniștiți, nimeni nu o să vă desconsidere pentru că munciți mai puțin. Cu siguranță vă vor aprecia pentru eficientizare. Şi grijă mai multă şi la sănătate! Nu o mai abandonați! Este cazul să vă faceți un plan în acest sens. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Conjuncţia Soare - Mercur retrograd va fi în casa a 5-a şi Luna Plină va fi în casa a 11-a. Vedeţi voi, în momentul în care vreţi să vă trăiţi viaţa, v-ar prii să nu vă mai comparaţi cu alţii. Pentru că îi vedeți într-un mod subiectiv și asta s-ar putea să vă creeze impresii false. În același timp, ar trebui să fiți mai sinceri cu voi înșivă în ceea ce privește un anumit obiectiv. S-ar putea să fie nevoie să renunțați la el. Puţină grijă la relaţiile cu copiii!

Balanţă/ Ascendent în Balanţă

Eu v-aş recomanda să nu staţi foarte mult la locul de muncă. În momentul în care exageraţi cu munca, este de fapt o fugă de problemele de acasă. Sau o fugă de a sta cu copiii, cu familia. O fugă!  Luna Plină de pe 7 ianuarie te va obliga să împaci și capra și varza. Șefii vor (re)lua unele decizii total neplăcute și inconfortabile. Care vă vor da viața peste cap. Și asta se va reflecta și în comportamentul față de familie. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

S-ar putea să vă priască această Lună Plină. Vă merge mintea, găsiţi soluţii foarte repede(chiar și la problemele mai vechi nerezolvate), faceţi drumurile necesare, nu sunteţi leneşi.Un singur lucru vă atrag atenţia: să nu vă asumați luarea unor decizii pentru membrii familiei, mai ales pe plan financiar. Marte retrograd încă îți mai pune bețe în roate și ar fi bine să stai departe de scandaluri. E o perioadă bună de călătorit şi de învăţat. Mai uşor cu bârfele!

HOROSCOP numerologie 2023 - Predicții pentru toate numerele personale

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Buzunarul va suferi! Astrele vor să vă atragă atenția încă o dată! Ați cheltuit mult și aiurea în ultima perioadă. Scuza cu sărbătorile nu este valabilă. Ați exagerat! Luna Plină de pe 7 ianuarie vă provoacă pe plan financiar. Vă recomand să nu amânați datoriile, ci să le plătiți prima data. Cum Mercur este și el retrograd în casa banilor, sigur sunt unele mai vechi. Chiar vă invit să vă folosiți salariul precum un adult și nu ca un copil.

Puteți citi și Lilith în Leu, din 8 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Provoacă, sperie, îngrozește” - VIDEO

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sunt zile minunate în jurul datei de 7 ianuarie de a vă gândi la cine sunteţi voi. Și de a renunța la obiceiuri, oameni sau lucruri care nu vă mai folosesc. Știm că vă atașați de lucruri și că nu ați schimba nimic, dar astfel nu mai ajungeți nicăieri. Triada Soarele-Mercur retrograd-Pluto vorbeşte de probleme de sănătate pe care nu vi le acceptaţi. Poate că nu ar strica să începeți să vă faceți un plan în acest sens. Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Nu este cazul să preluați responsabilități în plus!

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Plină va activa axa 6-12. Grijă la sănătate. Mai ales la afecțiunile mai vechi. Grijă la condiţiile de lucru. Orele suplimentare vor veni la pachet și cu alte probleme. Încercați să nu vă dați în stambă din cauza unor greșeli din trecut. Cel mai probabil, colegii au și uitat. În plus, Luna Plină de pe 7 ianuarie s-ar putea să vă provoace serios să vă daţi seama că trecutul chiar nu mai este bun. Asta însemnând un fost partener, un fost loc de muncă, foşti colegi. Să nu uităm că Marte și Mercur sunt în continuare retrograde! 

Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Peşti/ Ascendent în Peşti

Soarele va fi în conjuncţie cu Mercur retrograd în casa a 11-a, ceea ce înseamnă multe dintre planurile pentru viitorul apropiat se vor duce pe apa sâmbetei. Aşteptările nu vă vor fi împlinite, dar nu se întâmplă degeaba asta. Nicio grijă, spre finalul lunii vor apărea altele mai autentice! În plus, vă veți ajusta atitudinea față de unele persoane din anturaj. Puteți privi Luna Plină de pe 7 ianuarie ca un ultimatum! Saturn se pregătește să intre în semnul vostru în martie și vrea ca până atunci să vă rezolvați problemele vechi legate de familie, carieră și sănătate. 

Vă recomandăm și Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel