Întinerirea tenului cu „liftingul vampirilor”, dar și alte terapii pentru cearcăne, riduri sau cicatrici

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 03 iun, 17:15 | Categorie: Wellness
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Tratamentele faciale non-chirugicale sunt cele mai la îndemână metode de a schimba aspectul tenului. Acum că vara și-a intrat în drepturi, medicii esteticieni vin cu o serie de sfaturi pentru persoanele care vor să apeleze la astfel de metode. Medicul chirurg plastician Oltjon Cobani arată pe pagina sa de Facebook care sunt tratamentele faciale non-chirurgicale, fiind citat de cei de la DCMedical.

Liftingul vampirilor

Rejuvenarea facială cu terapia PRP are și rolul de a trata țesuturile pielii.

Terapia cu PRP (“Platelet Rich Plasma” sau Plasmă Îmbogăţită cu Plachete/Plăcuţe Sangvine) mai este cunoscută și sub denumirea de „Liftingul vampirilor”.

Iniţial, tehnica a fost folosită în chirurgia cardiacă pentru controlul sângerării şi obţinerea unei vindecări mai accelerate, însă în prezent această are aplicaţii practice în tratarea ţesuturilor lezate sau traumatizate, vindecarea rapidă a unor plăgi, tratarea fenomenelor de degenerare a cartilajului, tratarea cicatricilor, accelerarea integrării implanturilor dentare, diminuarea vergeturilor şi multe altele.

Tratamentul este ideal pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, diminuare ridurilor fine, redarea fermităţii în zona feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor. De asemenea, este una dintre puţinele terapii ce au efecte cu adevărat vizibile în zona ochilor, cearcănelor şi în jurul gurii”,  a încheiat medicul.

Semnele trecerii anilor, ridurile pot fi șterse cu acidul hialuronic.

Acid hialuronic pentru buze și riduri

Mărirea buzelor se poate realiza cu acid hialuronic. Efectul acidului hialuronic injectabil în buze durează, în medie, 6-8 luni, după care procedura de injectare trebuie repetată pentru a reîmprospăta efectul.

”Augumentarea buzelor cu acid hialuronic. Procedura de augmentare a buzelor se realizează cu ajutorul filerelor cu acid hialuronic și se poate aplica atât persoanelor cu buzele subțiri anatomic, cât și celor ale căror buze și-au pierdut din volum odată cu trecerea anilor”, arată medicul.

„Acidul hialuronic este o substanță ce există în mod natural în piele și ajută la hidratarea acesteia și conferirea de volum.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic vine în ajutorul proceselor naturale, atunci când structura pielii își pierde fermitatea. Cel mai adesea, acest tratament este destinat șanțurilor nazogeniene și labiomentioniene sau liniile fumătorului.

Citiți articolul complet pe DCMedical. 

Detalii neștiute despre TRANDAFIRI: ne schimbăm starea doar privindu-i, cum ne pot ajuta să ne vindecăm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play